Lifestyle® 38 series IV DVD home entertainment system

Selges fra 2007 - 2009

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Endre innstillinger for huskode

Hvis du angir huskoden, kobler du fjernkontrollen til systemet for å få pålitelig kontroll. Husets kode kan justeres for å unngå forstyrrelser i situasjoner der en annen enhet uventet styrer systemet.

Slik endrer du husnummeret:

1. Slå av systemet
  2. Ta av batteridekslet på baksiden av fjernkontrollen
  3. Bruk en liten redskap over batterirommet (dvs. binders eller penn) for å endre plasseringen av de fire første bryterne. Disse bryterne bestemmer systemets husregler
  4. Sett på batteridekselet igjen
  5. Trykk på og hold inne Enter -knappen på systemkonsollen. House Code vises på konsollskjermen med fire firkanter som angir gjeldende husnummer
    Merknad: Hvis House # og seks firkanter vises, er MDU-modus aktivert. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se stille inn MDU-modus.
  6. Mens du holder inne Enter -knappen, trykker du på en hvilken som helst knapp på fjernkontrollen. «New House Code» vil dukke opp og de fire firkantene vil endres for å gjenspeile den nye huskoden
  7. Slipp Enter -knappen
    Merknad: Hvis du har mer enn én fjernkontroll for systemet, må du tilpasse innstillingene for husbryteren på alle fjernkontrollene til den nye innstillingen.

Hvis du vil endre innstillingen for ekstern utvidelseskode, følger du denne fremgangsmåten:

Bestem husets kode for systemet:
  1. Slå av Lifestyle-systemet
  2. Løft frontpaneldekselet på mediesenteret
  3. Trykk på og hold nede Enter-knappen. Ordene «House Code» etterfulgt av fire firkanter vises i displayet. Hvis House # etterfulgt av seks firkanter vises, er innstillingen MDU-modus aktivert.
  4. Registrer posisjonen til firkantene som angir huskodeinnstillingen. Standard huskodeinnstilling er alle firkanter i ned-posisjon
Finn modellnummeret til fjernkontrollen som brukes, ved å se på modellnummeret på baksiden av fjernkontrollen, og endre huskoden til utvidelsesfjernkontrollen slik at den samsvarer med systemet:
  1. Hvis utvidelsesfjernkontrollen er en RC18S2:
    1. Fjern batteridekselet fra baksiden av fjernkontrollen, og finn de ni bryterne over batterirommet
    2. Endre plasseringen av bryterne 1, 2, 3 og 4 ved hjelp av en trykpinne, en binders eller en penn for å tilpasse plasseringen av firkantene som vises på mediesentralen
    3. Innstillingene for bryterne 5 til 9 avhenger av utvidelsesproduktet som er koblet til mediesenteret
    4. Sett på batteridekselet igjen
    5. Kontroller at fjernkontrollen fungerer
  2. Hvis utvidelsesfjernkontrollen er en RC48S2 (Personal Music Center II):
    1. Trykk på Oppsett-knappen på PMCII
    2. Tips midtknappen ned til 'hus kode' er valgt
    3. Trykk på den midtre knappen i.
    4. Tips midtknappen opp eller ned til posisjonene til de fire linjene stemmer overens med posisjonene til fire firkanter som ble vist på mediasenterdisplayet
    5. Når vurderingskoden er markert, trykker du på midtknappen i.
    6. Trykk på Oppsett for å gå ut av menyen
    7. Kontroller at fjernkontrollen fungerer