SoundTouch® Portable Series II Wi-Fi® music system

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Produktet slås ikke på med batteristrøm

Hvis du ikke kan slå på produktet mens det er frakoblet og bare bruker batteristrøm, kan du prøve følgende:

Hvis produktet er på batteristrøm og ubrukt i 20 minutter, trykker du på og holder nede av/på-knappen for å aktivere det.

Hvis trykkstrømbryteren  står koplet fra et vekselstrømuttak og ikke brukes på 20 minutter, går den i standby for å spare batteristrøm. Hvis du vil fortsette å bruke produktet, trykker du på og holder nede Power øverst på systemet i omtrent 10 sekunder til det vises en fremdriftsindikator for oppstart.

Merknad: Hvis produktet kobles fra strømmen og ikke brukes på åtte dager med et batterinivå på 10 % eller mindre, går det i batteribeskyttelsesmodus. Koble systemet til et strømuttak.

Bruk bare Bose-strømforsyningen som er ment for produktet.

Det anbefales at du bare bruker Bose-strømforsyningen som leveres med produktet. Bruk  av athird deletypower anbefales ikke. Hvis det imidlertid er nødvendig å koble til en tredjeparts strømforsyning, må du kontrollere at spesifikasjonene på epower suppl stemmer med strømkravene i produktspesifikasjonene.

Koble enheten til nettstrøm for å aktivere systemet på nytt.

Hvis systemet kobles fra nettstrøm og blir ubrukt i åtte dager, går systemet i en beskyttelsesmodus for å spare batteristrøm. Dette er vanlig med helt nye systemer som nettopp har blitt pakket ut.
Hvis du vil aktivere systemet på nytt, kobler du tit til nettstrøm. Vent til Wi-Fi-ikonet vises, og slå deretter på systemet.

Kontroller om batteriet er ladet.

Tilbakestille produktet ditt.

På samme måte som å starte en smarttelefon på nytt, kan det hende at produktet må tilbakestilles i noen tilfeller for å rette opp mindre problemer. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se tilbakestille produktet.

Det kan hende at produktet trenger service.

Hvis trinnene som følger, ikke løser problemet, kan det hende at produktet trenger service. Følg koblingen nedenfor for å få mer informasjon om hvordan du utfører service på produktet. Avhengig av produkt og region, vil du bli gitt et kontaktnummer eller muligheten til å konfigurere tjenesten online.

Klikk her for å starte tjenesten