Lifestyle® 535 Series III home entertainment system

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Ingenting vises på produktdisplayet

Hvis systemet fungerer, men det ikke er noen skjerm, eller det ikke lyser og vises tomt, kan du prøve følgende:

Sjekk om det finnes tilgjengelige produktoppdateringer, og installer dem:

Prøv nye batterier i fjernkontrollen.

Hvis batteriet eller batteriene i fjernkontrollen er lite eller ikke har strøm, må du bytte dem ut. Alkaliske batterier anbefales over oppladbare batterier, noe som kan føre til lavere spenning. (Merk: Batteritestere er ikke alltid pålitelige, siden de kan oppdage strøm, men ikke indikere om det er tilstrekkelig strøm for fjernkontrollen.)