Bose Frames Tempo

Selges fra 2020 - 2022

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Kontrollere funksjonene for avspilling av medier og anrop

En forklaring på de forskjellige kontrollene på produktet.

Følgende er produktkontrollene for medieavspilling, volum og samtalefunksjoner:

Funksjoner for medieavspilling

Bruk knappen på høyre brillestang for å kontrollere alle funksjoner for avspilling av medier.
Frames button location
  • Trykk én gang for å spille av / sette på pause
  • Trykk to ganger for å hoppe fremover
  • Trykk tre ganger for å hoppe bakover

Kontrollere volum

Du kan justere volumet ved å sveipe på berøringsflaten.

• Sveip fremover for å øke volumet
    Frames sliding volume up
  • Sveip bakover for å redusere volumet
    Frames sliding volume down
Du hører en tone når volumet når maksimalt nivå.

Ringefunksjoner

Mikrofonen og knappen som kontrollerer alle anropsfunksjoner, er plassert på høyre brillestang.
Frames button and microphone location
  • Trykk én gang for å besvare et anrop
  • Trykk én gang for å avslutte en samtale
  • Dobbelttrykk på butto nfor å avvise et innkommende anrop

Aktivere talekontroll

Rammemikrofonen fungerer som en utvidelse av mikrofonen på den mobile enheten. Når du bruker berøringsflaten på høyre brillestang, kan du få tilgang til funksjoner for stemmekontroll på enheten når du for eksempel skal ringe eller ta imot samtaler eller be Siri eller Google Assistant om å spille av musikk, fortelle deg været eller fortelle deg poengsummen i et spill.
  • Dobbelttrykk på berøringsflaten for å få tilgang til talestyring på enheten
  • Du vil høre en tone som indikerer at talekontrollen er aktiv