Bose Smart Soundbar 300

Selges fra 2020 – nåværende pris

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Aktivere eller deaktivere Auto-off-modus

Med innstillingen for automatisk avslåing kan produktet slås av automatisk og settes i standby hvis det ikke er i bruk i en tidsperiode. Dette er nyttig for eksempel for å spare strøm hvis produktet ditt ved et uhell blir slått på.

Slik justerer du ventemodus:

1. Trykk på Innstillinger -ikonet i Bose Music-appen icon i øvre høyre hjørne.
    Tips: Hvis et annet produkt vises, trykker du på ikonet Min Bose icon i øvre venstre hjørne velger du det ønskede produktet.
  2. Velg Standby timerunder Strømsparing.

3. Velg et timeralternativ.