Lifestyle® 525 Series III home entertainment system

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Aktivere eller deaktivere Auto-off-modus

Med innstillingen for automatisk avslåing kan produktet slås av automatisk og settes i standby hvis det ikke er i bruk i en tidsperiode. Dette er nyttig for eksempel for å spare strøm hvis produktet ditt ved et uhell blir slått på.

Endre innstillingen automatisk av:

Det syste -mautomatiske anropet ditt blir utslått hvis det ikke er noen interaksjon i enten 4 eller 24 timer. Slik velger du en tidsramme:
  1. Trykk på klikkelektroden for å aktivere kontrollrammen.
  2. Velg ALTERNATIVER nederst til høyre på kontrollrammen for å vise menyen.
  3. Rull ned til automatisk av
  4. Bla til venstre eller høyre t oenable (slå av etter 4 timer) eller deaktiver (slå av etter 24 timer)  innstillingen
  5. Trykk  på Avslutt-knappen for å avslutte menyen.
 *Merk: Denne innstillingen reagerer differentl yon eldre programvareversjoner:
  • Versjon 01.08.02 – 01.09.06: Systemet  slås av etter 4 eller 24 timer (se ovenfor), avhengig av innstillingen automatisk av.  Uansett denne innstillingen, hvis det ikke er video og lyd fra en tilkoblet videoenhet, eller hvis det ikke er lyd fra en tilkoblet lydenhet i 15 minutter, slås kilden av
  • Versjon 01.04.00 –01.08.02: Når innstillingen automatisk av er deaktivert, vil systemet aldri slå seg av
  • Versjon 01.03.06 eller eldre: Det er ingen automatisk av-innstilling. Systemet slår seg av etter 24 timer uten interaksjon