SoundTouch 10 wireless speaker

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Aktivere eller deaktivere Auto-off-modus

Med innstillingen for automatisk avslåing kan produktet slås av automatisk og settes i standby hvis det ikke er i bruk i en tidsperiode. Dette er nyttig for eksempel for å spare strøm hvis produktet ditt ved et uhell blir slått på.

Bruk automatisk av/på-knappen i innstillingsmenyen for SoundTouch-programmet.

1. Gå til Meny ☰ > Speaker Settings i SoundTouch -programmet, og velg deretter produktet ditt
  2. Velg Avansert oppsett
  3. Bruk veksle automatisk av for å slå funksjonen på (bytt til høyre) eller av (veksle til venstre)
    • Når produktet er på, slås det automatisk av hvis det ikke brukes i løpet av 20 minutter
    • Når produktet er slått av , vil det være på til du trykker på av/ på-knappen for å slå det av