SoundTouch® Stereo JC Series II Wi-Fi® music system

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Streaming av en stasjon ved hjelp av en egendefinert URL-radiostrøm

Med tilpasset URL-streaming kan du angi nettadressen til en Internett-radiostream du vil spille av. Dette er nyttig hvis du ikke finner en Internett-radiostasjon ved å søke i musikktjenestene som er tilgjengelige i SoundTouch-appen. En egendefinert stasjon kan bare angis hvis stasjonen tilbyr en webadresse for å få tilgang til stasjonstrømmen via en nettleser. Noen musikktjenester tilbyr ikke webadresser til strømmer av stasjoner de eier, og tilbyr i stedet disse stasjonene bare gjennom en musikktjeneste nettsted eller app.)

Slik angir du en egendefinert URL for en internett-radiostream:

1. Trykk  på menyikonet øverst til venstre i SoundTouch-appen

Menu button in upper-left

2. Trykk på Innstillinger og gt; Stream Custom Radio URL

SoundTouch app menu  SoundTouch app settings menu

3. Skriv inn nettadressen til stasjonstrømmen i URL-feltet
  4. I feltet Navn skriver du inn et navn på stasjonen (det vil si Stasjonssamtalebrev eller FM/AM-frekvens)
  5. Trykk på STREAM-STASJON.
    Tips: Hvis strømmen ikke starter, må du kontrollere at webadressen ble angitt riktig, og at strømmen sendes i en filtype som støttes (MP3, MP3-AAC, ALAC, AAC, HEAAC, ASF, WMA, HLS, OGG, VORBIS, FLAC eller SBC).

Custom station entry screen

6. Vurder å lagre den venne UR LSO det er lettere å huske i fremtiden. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se stille inn og bruke forhåndsinnstillinger og favorittinnhold.