SoundLink® around-ear Bluetooth® headphones

Selges fra 2015 - 2015

Finn ut hva LED-indikatorlampen på produktet forteller deg om produktets status.

SoundLink Around-ear Headphones LED-statusindikatorer

Status for batterilys (under bruk)

Light Color Blink Pattern Description
Grønn Solid 30 minutter til 8 timer gjenværende batteritid
Gul Solid mindre enn 30 minutter gjenværende batteritid
Røde blinkende ladetelefoner nå

Status for batterilys (under lading)

Light Color Blink Pattern Description
Blinkende gule hodetelefoner lades
Green Solid -hodetelefonene er fulladet
Red Solid -hodetelefoner er ikke innenfor et akseptabelt temperaturområde
Merknad: Hvis hodesettet er i nærheten av utsiden av det akseptable temperaturområdet, kan det veksle mellom rødt og gult

Status for Bluetooth®-lys

Light Color Blink Pattern Description
Lilla blinkende hodetelefonene kan oppdages for paring
Blå blinker hodetelefonene prøver å koble til en Bluetooth-enhet
Hodetelefonene og mobiltelefonen er ikke koblet til. En av dem er ikke slått på, eller de to er mer enn 33 fot (10 m) fra hverandre
Blue Solid hodetelefonene er koblet til Bluetooth-enheten

Bluetooth- og batteriindikatorene slås av etter 10 sekunder uten aktivitet for å spare batteristrøm. Det er kun det røde og gule lyset som blinker kontinuerlig.