CineMate® 1 SR home theater speaker system

Selges fra 2011 - 2016

Finn ut hva LED-indikatorlampen på produktet forteller deg om produktets status.

CineMate 1SR Bass modul LED statusindikator

LED State   Description
Ensfarget oransje Høyttalerarray og Acoustimass-modul er koblet til
Blinker oransje
(hvert 3. sekund)
Acoustimass-modulen kobles fra høyttalerarray
(eller høyttalermatrise er av: Akustimasmodul standby)
Blinker sakte oransje Acoustimass-modulen er tilgjengelig for trådløs tilkobling
Solid rød   Systemfeil.
Merknad: LED-statusindikatoren er plassert på baksiden av bassmodulen

Cinemate 1SR høyttaler array LED statusindikatorer

Power LED State   Description
Lyser hvitt Systemet slås på
Blinker hvitt Systemet er dempet
Blinker raskt hvitt Systemvolumet har nådd maks.- eller min-grensen

Status LED State   Description
Av Høyttalerarray og Acoustimass-modul er koblet til
Ensfarget oransje ADAPTiQ-systemet behandler data
Blinker sakte oransje Høyttalerarray er tilgjengelig for å opprette en trådløs tilkobling
Blinker raskt oransje Høyttalerarray er koblet fra og prøver å koble til
Solid grønn ADAPTiQ-systemet kjører
Blinker grønt ADAPTiQ-systemet beregner data
Blinker grønt
(5 sekunder)
Strømnettet er i bruk
Blinker rødt Systemfeil eller tilkoblingsproblem for Acoustimass-modulen
Solid rød Systemfeil eller tilkoblingsproblem for Acoustimass-modulen