CineMate® Series II digital home theater speaker system

Selges fra 2009 - 2014

Finn ut hva LED-indikatorlampen på produktet forteller deg om produktets status.

CineMate grønn LED-indikator status

LED State Status
Av -systempulver av eller ikke koblet til strøm
systemet er slått på
1 blink hvert 2. Sekund systemet mottar en fjernkontroll lkommandoer
1 blink per sekund, gjenta system dempet
1 Blink Command Receive dfra fjernkontroll
2 blinker maksimalt eller minumvolum er nådd.
Hvis volumknappen holdes på maks. eller min. volum, det doble blinkeområdet gjentas hvert par sekunder
4 blinker, Repeting vises etter at knappen for  av/på i 10 sekunder sif grensesnittmodulen registrerer ikke lyd.
2 blinker, Repeting vises etter at knappen for  av/på i 10 sekunder sif-grensesnittmodulen registrerer lyd.
10 blinker strømledningen er nettopp koblet til, og systemkontroll var vellykket