NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.
Butikker Handlevogn

Companion® 20 multimedia speaker system

Selges fra 2011 - 2021

IKKE PRODUKTET DITT?
Hjelp oss med å gi best mulig støtte ved å bekrefte produktet ditt nedenfor
Select your product
Product image
STØTTEALTERNATIVER FOR
Loading
SØK
Skriv inn et søkeord i feltet ovenfor.
Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Forstå LED-indikatorstatuslamper og informasjon

Finn ut hva LED-indikatorlampen på produktet forteller deg om produktets status.

LED-statusindikator for 20-spakkonsoll

LED State Description
Lyser hvitt systemet er slått på og klart til å brukes spill av lyd fra den tilkoblede enheten
Av -systemet er dempet.
For enheter med produksjonsdato under 4219 (august 2014). systemet er i standby-modus
Dim hvit for enheter med produksjonsdato over 4219, er systemet i standbymodus
Var denne artikkelen nyttig?
Submit
Takk for tilbakemeldingen.