Lifestyle® 135 home entertainment system

Selges fra 2011 - 2013

Finn ut hva LED-indikatorlampen på produktet forteller deg om produktets status.

Statusindikator for høyttalermatrise

LED State   Description
Av Høyttalerarray og Acoustimass-modul er koblet til
Blinker sakte oransje Høyttalerarray er tilgjengelig for å opprette en trådløs tilkobling
Blinker raskt oransje Høyttalerarray er koblet fra og prøver å koble til
Solid grønn ADAPTiQ-systemet kjører
Blinker grønt ADAPTiQ-systemet beregner data
Solid rød Systemfeil eller tilkoblingsproblem for Acoustimass-modulen

Kontrollkonsoll LED-statusindikator

LED State   Description
Av Ikke strøm
Solid rød Systemet er av (ventemodus)
Blinker grønt Systemet starter
Solid grønn Systemet er klart til bruk
Lyser gult Systemet slår seg av, eller systemet er slått av og lader en iPod
Merknad: Systemet vil forbli i modusen Slå av i 12 minutter etter at det er slått av.

Indikator for status for aktustimass-modul

LED State   Description
Ensfarget oransje Høyttalerarray og Acoustimass-modul er koblet til
Blinker oransje
(hvert 3. sekund)
Acoustimass-modulen kobles fra høyttalerarray
(eller høyttalermatrise er av: Akustimasmodul standby)
Blinker sakte oransje Acoustimass-modulen er tilgjengelig for trådløs tilkobling
Solid rød Systemfeil.