Lifestyle 550 home entertainment system

Selges fra 2018 - 2021

Finn ut hva LED-indikatorlampen på produktet forteller deg om produktets status.

Lifestyle Control Console LED-status:

Status LED Indicates
Blinking white light Hvit – blinkende strøm på
Solid white light Hvit - Solid påslått
Blinking amber light Amber – blinkende nedlasting av systemoppdatering
Solid amber light Amber - Solid frakoblet nettverk
Solid red light Rød - feil i Solid System

Acoustimass 300 / Bass Module 700 LED Status Indicator States

Lyset på den nedre baksiden av bassmodulen gir informasjon om strøm- og tilkoblingsstatus.

Bass Module 700 status indicator

LED State Indicates
LED off Av strømsparingsmodus
LED Amber - Blinking Gult – blinker klart til paring
LED Amber - Solid, dim Amber - Solid, DIM koblet fra lydplanken eller kontrollkonsollen
LED white - Solid Hvit – Solid koblet til lydplanken eller kontrollkonsollen
LED White - Blinking Hvit – blinkende nedlasting av systemoppdatering
LED Red - Blinking Rød – blinkende fastvarefeil
  Eventuelle andre tilstander Ukjent feil. Bassmodul krever service

Nesten usynlig 300 / surroundhøyttalere trådløs mottaker LED-status:

Statusindikatorlampe

Status Information
Blinking amber light Gult – blinker klart til paring
Solid amber light Amber - Solid, DIM koblet fra lydplanken eller kontrollkonsollen
Solid white light Hvit – Solid koblet til lydplanken eller kontrollkonsollen
White blinking light Hvit - blinkende Downloadin gsystem oppdatering
Red blinking light Rød – blinkende fastvarefeil