Bose® Solo 10 TV sound system

Selges fra 2014 - 2016

Finn ut hva LED-indikatorlampen på produktet forteller deg om produktets status.

Solo 10 og Solo 15 TV Sound System LED Status indikatorer

LED State   Description
Av LED turned off Systemet er slått av
Dim oransje LED lit orange dimly System i standby med automatisk aktivering aktivert
Solid grønn LED lit solid green Systemet er slått på
Blinker grønt
(Blinker gult i dialogmodus)
LED flashing green Systemet er dempet
Rask blink Grønn
(Rask blink gult når du er i dialogmodus)
LED flashing green rapidly Volumkommandoer omgjort
Blinker grønt to ganger på volumknappen LED blinking green twice Volumgrensen er nådd.
Ensfarget oransje LED lit oramge Systemet er på og i dialogmodus
Rød og amp; grønn counterblink LED flashing between green and red Diagnosemodus – lydsignal registrert
Blinker rødt LED flashing red Diagnosemodus – det er ikke registrert noe lydsignal
Solid rød LED solid red Diagnosemodus – digitale nuller mottatt
Normal modus – systemfeil