SoundLink® Wireless Mobile speaker

Selges fra 2011 - 2014

Finn ut hva LED-indikatorlampen på produktet forteller deg om produktets status.

SoundLink Mobile LED-statusindikatorer

Batteriindikator (ved kontroll av batteristatus)

Color Indicates
Grønn 70 % eller mer av full lading
Gul 20 % til 70 % av full lading
Rød 20 % eller mindre (lading nødvendig). Hvis batterilampen blinker rødt når du ikke kontrollerer batteriet, kan du se batterilampen blinker raskt rødt

Batteriindikator (under lading)

Color Indicates Details
Gult batteri lader LED-fargen forblir gul til batteriet når 100 %. Når LED-lampen er 100 % av, slås den av (ikke blir grønn), og systemet stopper ladingen, slik at det ikke er fare for overlading.
Når batteriet når 100 %, vil systemet stoppe ladingen, og LED-lampen vil slå seg av. Hvis systemet fortsatt er koblet til nettstrøm og batteriet tappes til ca. 80 % lading, vil systemet begynne å lade batteriet igjen (gul lysdiode vil slå seg på igjen). Dette bidrar til å bevare batterilevetiden ved å minimere ladesykluser og fortsette til AC er koblet fra.

Batteriindikator (når den er i bruk)

Color Pattern Indicates
Gult Very Fast Flash (4 ganger sekund) System mener batteritemperaturen er utenfor området -20°C til +65°C og har deaktivert all funksjonalitet av sikkerhets-/pålitelighetsårsaker.
Gult hurtigblits (2 ganger sekund) batteriet er i forhåndslademodus (stopper og går konstant etter kort tid), eller at batteripakken enten er for varmt eller kaldt til å lade (utenfor 0 °C - 45 °C).

SoundLink Wireless Mobile Speaker LED statusindikatorer

Bluetooth® LED State Description Indicates
Av   Trådløs kilde er ikke valgt
  Trådløs kilde er koblet til
Rask blinking blinker o nog av to ganger i sekundet Trådløs kilde kobler til
Sakte blinking blinker av og på når den trådløse kilden hvert tredje sekund ikke er tilkoblet, og systemet er tilgjengelig for tilkobling til en tidligere sammenkoblet enhet
Sakte pulserende blekner på og av når hvert sekund systemet er i registreringsmodus og venter på et signal

Hvis du vil kontrollere batteristatusen, kan du se kontrollere gjenværende batterikapasitet

Hvis alle tre hvite LED-lamper lyser samtidig, se, lyser alle LED-lamper samtidig

Hvis batterilampen blinker rødt når du ikke kontrollerer batteriet, kan du se batterilampen blinker raskt rødt

Hvis batterilampen lyser rødt hele tiden, se batterilampen er alltid rød

Hvis batterilampen lyser gult i mer enn 10 timer mens ladingen pågår, kan du se batterilampen lyser gult etter lading over lengre tid