SoundTouch 10 wireless speaker

Finn ut hva LED-indikatorlampen på produktet forteller deg om produktets status.

SoundTouch 10 LED-status:

SoundTouch 10 front panel

Alle lys

Status Information
Front panel lights flashing Sykling System omstart

icon  WiFi-indikatorlampe

Merknad: Denne indikatoren viser ikke trådløs signalstyrke. Hele ikonet lyser når det lyser.

Status Information
Solid black light Av Ingen strøm- eller Wi-Fi-funksjon deaktivert
LED flashing off and on Hvit – blinker raskt når du kobler til Wi-Fi mens systemet er slått på
LED flashing white and gray Hvit – blinker raskt, dempes tilkoblingen til Wi-Fi mens systemet er slått av
LED flashing off and on Hvit – blinkende nedlasting av fastvareoppdatering
LED solid white Hvit - Solid koblet til Wi-Fi mens systemet er slått på
LED dim white Hvit - Solid, dim koblet til Wi-Fi mens systemet er slått av
LED double flashing Hvit – Solid i 3 sekunder, og deretter dobbel flash installere fastvareoppdatering
LED blinking amber Gul – blinker frakoblet Wi-Fi mens systemet er slått på
LED blinking amber dimly Gul – blinker, dimmes frakoblet Wi-Fi mens systemet er slått av
LED blinking amber rapidly Amber – blinkende Fast Firmware-feil (kontakt Bose-kundestøtte)
LED solid amber Amber – Solid System i oppsettmodus (kringkasting av Bose SoundTouch Wi-Fi Network)

icon  Indikatorlampe for blåst

Status Information
LED off Av Bluetooth-inngang er ikke valgt
LED blinking blue Blå – blinkende klar til å koble til Bluetooth®-enheten
LED blinking white quickly Hvit – blinker raskt når du kobler til Bluetooth-enheten
LED solid white Hvit – Solid tilkoblet Bluetooth-enhet

icon  Indikatorlampe for ekstra inngang

Status Information
LED off Av ekstrainngangen er ikke valgt
LED solid white Hvit – Solid ekstra inngang valgt

icon  SoundTouc -indikatorlampe

Status Information
LED off Av SoundTouch-inngang er ikke valgt
LED blinking white Hvit – blinker raskt når du kobler til SoundTouch-kilden
LED solid white Hvit - Solid spiller SoundTouch-kilde
LED solid amber Amber - Solid forhåndsinnstilling tom eller system, kilde eller stasjon utilgjengelig