SoundTouch 20 wireless speaker

Selges fra 2014 - 2023

Finn ut hva LED-indikatorlampen på produktet forteller deg om produktets status.

SoundTouch 20 og SoundTouch 30 Series III Wi-Fi-statusindikator

The Wi-Fi indicator icon is located on the front of the speaker

Merknad: Indikatoren viser ikke trådløs signalstyrke. Hele ikonet lyser når det lyser.
  Status Indicates
Wi-F icon off Av Wi-Fi-funksjonen er deaktivert
Wi-Fi icon blinking bright white Hvit – blinker når du kobler til Wi-Fi mens systemet er slått på
Wi-Fi icon blinking dim white Hvit – blinker, dimmes tilkoblingen til Wi-Fi mens systemet er slått av
Wi-Fi icon glowing bright white Hvit - Solid koblet til Wi-Fi mens systemet er slått på
Wi-Fi icon glowing dim white Hvit - Solid, dim koblet til Wi-Fi mens systemet er slått av
Wi-Fi icon blinking bright amber Gul – blinker frakoblet Wi-Fi mens systemet er slått på
Wi-Fi icon blinking dim amber Gul – blinker, dimmes frakoblet Wi-Fi mens systemet er slått av
Wi-Fi icon glowing amber Amber – Solid System i oppsettmodus som kringkaster Bose SoundTouch Wi-Fi-nettverket