SoundTouch® Portable system

Selges fra 2013 - 2014

Finn ut hva LED-indikatorlampen på produktet forteller deg om produktets status.

SoundTouch 20/30/Portable Series i og II LED-status:

Front of SoundTouch system showing the Wifi icon

icon  WiFi-indikatorlampe

Merknad: Denne indikatoren viser ikke trådløs signalstyrke. Hele ikonet lyser når det lyser.

Status Information
wifi icon off Av Wi-Fi-funksjonen er deaktivert
Wifi icon blinking white Hvit – blinker når du kobler til Wi-Fi mens systemet er slått på
Wifi icon blinking white dimly Hvit – blinker, dimmes tilkoblingen til Wi-Fi mens systemet er slått av
Wifi icon solid white Hvit - Solid koblet til Wi-Fi mens systemet er slått på
Wifi icon solid white dim Hvit - Solid, dim koblet til Wi-Fi mens systemet er slått av
Wifi icon blinking amber Gul – blinker frakoblet Wi-Fi mens systemet er slått på
Wifi icon blinking amber dimly Gul – blinker, dimmes frakoblet Wi-Fi mens systemet er slått av
Wifi icon solid amber Amber – Solid System i oppsettmodus (kringkasting av Bose SoundTouch Wi-Fi Network)