SoundTouch Wireless Link adapter

Selges fra 2016 - 2021

Finn ut hva LED-indikatorlampen på produktet forteller deg om produktets status.

SoundTouch Wireless Link LED-status

icon  Bluetooth-lampe

Status

Informasjon

Av

Bluetooth®-kilde er ikke valgt

Blå, pulserende

Systemet er i modus for valg av språk utenfor boksen

Hvit, blinker raskt

Bluetooth-kilden er koblet til

Hvit

Bluetooth-kilden er koblet til

Hvit – blinker to ganger, og deretter lyser en annen enhet tilkoblet

Hvit – pulserende, deretter blinker to ganger paringslisten fjernet
Merk: Lampen pulserer hvitt (blått hvis ingen enheter er i minnet) mens knappen holdes inne, blinker deretter Twic eto Bekreft at sammenkoblingslisten er fjernet

icon  Wi-Fi LED

Status

Informasjon

Av

Ingen strøm- eller Wi-Fi-deaktivering

Hvit, blinkende nedlasting av systemoppdatering

Hvit, blinker raskt for å koble til nettverket

Hvit – lyser i 3 sekunder, blinker ntwo Installing system Update

Hvit, solid koblet til nettverket og slått på

Hvit, solid dim koblet til networ kand slått av

Gult, solid system i oppsettmodus (kringkasting av Bose SoundTouch Wi-Fi Network)

Gul, blinkende fastvarefeil (kontakt Bose-kundestøtte)

Gul, dobbel blink

Ugyldig kontrollknapp, trykk på
Merk: Lyset går tilbake til sin tidligere tilstand etter dobbel blink