Lifestyle 550 home entertainment system

Selges fra 2018 - 2021

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Rosa eller misfarget video

Videoproblemer kan noen ganger oppstå med HDMI-repeatere. Når HDMI-kabler kobler til enhetene dine (f.eks. Kabelboks eller Blu-ray-spiller) til Bose-systemet og Bose-systemet på TV-en, systemet fungerer som en repeater siden videoen sendes gjennom den før du når TV-en. Hvis du opplever dårlig video i dette oppsettet, kan du prøve følgende:

Sjekk om det finnes tilgjengelige produktoppdateringer, og installer dem:

Velg en annen kilde, og gå deretter tilbake til den opprinnelige kilden.

Hvis kilden byttes, vil systemet motta det innkommende signalet på nytt og gjenopprette riktig dekoding for det digitale signalet.

Prøv å veksle mellom to TV-innganger frem og tilbake.

Enheter som er koblet til via HDMI, deler enkelte enheter med tilkoblet informasjon . Hvis tilkoblede enheter har problemer med kommunikasjon, kan du prøve å bytte inngang (dvs. Hvis du ser på TV, bytter du til DVD-inngangen og deretter tilbake til TV-en). Dette vil føre til at enheten kobles til inngangene for å prøve e -handel.

Tilbakestill HDMI-tilkoblingen ved å tilbakestille begge enhetene og kablene som er koblet til mellom dem.

1. Slå av Bose-systemet, kildeenheten og TV-en.
  2. Koble fra Bose-systemet, kildeenheten og TVen.
  3. Koble fra to HDMI-kabler i begge ender, og sett dem på plass igjen i sikre tilkoblinger.
  4. Koble kildeenheten,  T Vand Bose-systemet til strøm.
  5. Slå på TV-en n kildeenheten.
  6. Når TVen og kildeenheten er ferdig med å starte opp, slår du på Bose-systemet.
Trinnene kan løse problemer på grunn av en rekke årsaker. TV-en og kildeenheten kan ha lagret misinformasjon som mottas via HDMI-kabelen.  Denne prosedyre -prosedyren viser til minnet om disse dataene.

Prøv å snu HDMI-kabelen.

Noen HDMI-kabler er retningsbestemte, noe som betyr at den ene enden av kabelen må kobles til en lyd-/videodevisk eog den andre enden må kobles til en TV eller et hjemmekinoanlegg. Kontaktene på de ecables har vanligvis piler eller ord (som «Source» og «TV») for å identifisere hvilken ende som må kobles til der. Hvis du er usikker på om HDMI-kabelen er retningsbestemt, finner du begge endene av kabelen og bytter dem. Prøv deretter på nytt.

Kontroller om HDMI-kabler for høy hastighet er koblet til utstyret.

HDMI-kabler for høy hastighet anbefales for best ytelse med TVen. En dDevices som kobles til systemet. HDMI-kabelen som følger med systemet, er en høyhastighets HDMI-kabel.

Bypass alle videosvitsjings- eller signalsplitteenheter som er koblet til en HDMI-utgang.

Ikke bruk en digital video bytte devic eor HDMI-splitt ras suc hdevices kan fjerne den nødvendige HDMI & quot; håndtrykk & quot; som må oppstå mellom kilden og målet enheter. Hvis den beste videoinngangen på TVen er en DVI-kontakt, kan du prøve å bruke en HDMI-til-DVI-kabel. En HDMI-til-DVI-adapter kan fungere, men vil ikke være like pålitelig som en rett HDMI-kabel eller en HDMI-til-DVI-kabel.

Prøv å slå på TV-en, Bose-systemet og andre tilkoblede enheter i en annen rekkefølge.

HDMI-tilkoblinger gjør at informasjon kan sendes blant de forskjellige HDMI-tilkoblede enhetene i oppsettet. Noen ganger kan dette føre til forvirring blant enhetene. Prøv å slå på TV-en først, deretter de andre enhetene (det vil si Kabelboks eller Blu-ray-spiller), deretter Bose-systemet.

Hvis problemet bare oppstår med én enhet, kan du prøve å koble enheten direkte til TVen.

Koble HDMI-kabelen fra enheten til en tilgjengelig inngang på TVen. Bytt deretter til denne TV-inngangen, og se om problemet vedvarer. Hvis ikke, er det et kommunikasjonsproblem med enheten og Bose-systemet. Du kan la enheten være koblet til TVen, men det kan hende at du trenger en separat fjernkontroll for å kontrollere enheten.