SoundTouch 300 soundbar

Selges fra 2016 - 2018

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Justere tonekontrollene på produktet

Du kan bruke lydutjevningskontrollene på produktet til å justere lydkvaliteten slik du vil. Finn ut hvordan du får tilgang til de tilgjengelige EQ-innstillingene.

Justere bassen ved hjelp av fjernkontrollen

1. Trykk PÅ BASSpå fjernkontrollen.
    SoundBar-indikatorene lyser for å vise gjeldende bassinnstilling:

Soundbar indicators

2. Trykk på Volum + på fjernkontrollen for å øke bassen. Trykk på Volum - for å redusere bassen
  3. Trykk på BASS. Lydplanken lagrer innstillingene
Slik tilbakestiller du bassen til standardinnstillingen: Trykk på og hold NEDE BASS på fjernkontrollen til SoundTouch-indikatoren på SoundBar blinker to ganger.