SoundTouch® 120 home theater system

Selges fra 2014 - 2016

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Ingen lyd fra produktet

Hvis produktet ser ut til å være riktig konfigurert, men ikke avgir lyd, kan du prøve følgende:

Kontroller at systemet er riktig tilkoblet.

En tilkobling kan ha løsnet eller kan være feil. Kontroller setene og plasseringen av sammenkoblingskablene i begge ender. Hvis du vil ha informasjon om systemtilkoblinger, kan du se konfigurere produktet.

Kontroller at systemet er riktig konfigurert, og at alle tilkoblinger er sikre.

Det kan hende at en tilkobling er løsnet eller at den er koblet til feil. For mer informasjon, se konfigurere produktet.

Se etter gjeldende lyd-/lydinnstillinger på TV-menyen.

Mange TV-er har en menyinnstilling som gjør at lyd kan sendes til andre høyttalere enn TV-høyttalerne. I TV-menyen navigerer du til lydinnstillinger og ser etter et alternativ for TV Speaker sor Audio Output (eller lignende). Det kan hende at TV-høyttalerne må slås av, og at utgangen må være satt til faste eller eksterne høyttalere. (Tips: Hvis det ikke er noe alternativ for fast utgang, kan det hende at du må skru opp volumet på TVen til maks. for å høre det gjennom høyttalerne til Bose – selv om T VSpeakers er slått av.)

Hvis tilkoblet via HDMI, ser du etter tilknyttede lydinnstillinger i menyen for den tilkoblede enheten.

I innstillingsmenyen for den tilkoblede enheten (dvs. Kabelboks eller Blu-ray-spiller), se etter lydinnstillinger. Mange enheter som sender lyd via HDMI, kan ha et alternativ for ARC eller CEC. Prøv å aktivere disse. Hvis enheten kobles til TV-en og deretter til Bose-systemet, ser du etter disse innstillingene både i enhet- og TV-menyene. (Merk: Avhengig av merket kan CEC refereres til med et annet navn på menyen enhet. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se navnene som brukes av forskjellige merker for CEC.)

Kontroller volumnivået på Bose-systemet.

Når systemet slås på, stiger volumet sakte fra null til sist brukte nivå. Hvis systemet ble slått av ved et ekstremt lavt volum, stiger det til et moderat volumnivå. Hvis du trykker på volumknappen under denne prosessen, angis volumet og stoppes hvis volumet ikke trappes opp. Hvis du ønsker et høyere nivå, øker du volumet gradvis.

Kontroller HDMI-CEC-innstillingen for produktet.

CEC (Consumer Electronics Control) er en funksjon som gjør at enheter som er koblet til via HDMI, kan kommunisere med hverandre. Men siden det er en rekke merker og modeller av HDMI-enheter, noen ganger enheter kan ikke kommunisere som forventet. Hvis du har problemer med lyd-, video- eller fjernkontrolloperasjoner via HDMI, kan du prøve å angi HDMI-CEC -alternativet i systemmenyen til eller alternativ. Eller hvis du vil omgå HDMI-CEC, kan du prøve å sette alternativet til av. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se slå HDMI-CEC av eller på.

Skru opp volumet på den tilkoblede enheten.

Still inn enheten volum eto 90–100 % for å sende et sterkt signal til produktet. Bruk deretter produktet til å justere volumnivået.

Kontroller at Acoustimasmodul-strømledningen er koblet til et strømuttak som fungerer.

Hvis stikkontakten styres av en veggbryter, kontroller at bryteren er på. Test stikkontakten med en annen enhet, for eksempel en lampe. If necessary, plug the system into a different outlet.

Hvis det er mer enn ett Bose-system i nettverket, må du kontrollere at det riktige er valgt i SoundTouch-programmet.

Hvis du har mer enn ett Bose-system, ta pth -systembrettet nederst i appen, sveiper du til venstre eller høyre for å velge et system.

Kontroller at riktig lydkilde er valgt.

Flere lydkilder er tilgjengelige på systemet ditt. Kontroller at du har valgt riktig ringetone. Hvis for eksempel lydenheten du vil høre, er koblet til aux-inngangen, må du kontrollere at inngangen er valgt.

Reset your system

Sporadiske problemer med produktet kan løses med en tilbakestilling. Det er ikke noe som skal utføres jevnlig.

Tilbakestill kontrollkonsollen og SoundTouch-adapteren.

Sporadiske problemer med produktet kan løses med en tilbakestilling. Det er ikke noe som skal utføres jevnlig. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se tilbakestille produktet.

Tilbakestill HDMI-tilkoblingen ved å tilbakestille begge enhetene og kablene som er koblet til mellom dem.

1. Slå av Bose-systemet, kildeenheten og TV-en.
  2. Koble fra Bose-systemet, kildeenheten og TV-en.
  3. Koble fra to HDMI-kabler i begge ender, og sett dem på plass for å sikre sikre tilkoblinger.
  4. Koble til kildeenheten, TV-en og Bose-systemet på nytt for å slå på strømmen.
  5. Slå på TV-en og kildeenheten.
  6. Når TV-en og kildeenheten er slått på, slår du på Bose-systemet.
Trinnene kan løse problemer på grunn av en rekke årsaker. TV-en og kildeenheten kan avgi lagret feilinformasjon som mottas via HDMI-kabelen. Denne tilbakestillingsprosedyren fjerner minnet om disse dataene.

Se om Wi-Fi-indikatoren lyser hvitt.

Når Wi-Fi-lampen på baksiden av adapteren er koblet til nettverket trådløst, skal den være hvit. Hvis Wi-Fi-lampen ikke lyser hvitt, kan du se forstå statuslamper og informasjonom LED-indikatoren . (Merk: Når du bruker en kablet tilkobling, lyser Wi-Fi-lampen ikke.)

Sjekk om det finnes tilgjengelige produktoppdateringer, og installer dem:

Hvis du bruker SoundTouch-appen for Mac eller PC, lukker du og åpner den på nytt.

Hvis du starter programmet på nytt, kan det løse problemer med tilkoblingen og ytelsen. Dette starter også SoundTouch Music Server på nytt, som brukes dfor musikkbiblioteker som er lagret på en datamaskin eller NAS-stasjon.

Koble alt som er koblet til hodetelefon-/Aux-inngangen på kontrollkonsollen.

Det er en kombinert 1/8-tommers tilkobling på kontrollkonsollen som enten kan være hodetelefonutgangen til Ran Aux-inngangen. Hvis det er angitt hodetelefoner, demper høyttalerne hvis noe er koblet til det. Hvis du vil ha informasjon om innstilling av AUX-inngangen på siden, kan du se stille inn AUX-utgangen på siden

Koble til en optisk lydkabel i tillegg til HDMI-kabelen.

Problemer med HDMI-CEC- og ARC-kompatibilitet blant forskjellige merker og modellskanning kan noen ganger føre til at HDM Iaudi oto ikke fungerer eller fungerer midlertidig. I disse tilfellene kobler du en optisk cabl fra den devic eto du rsyste mconsole for digital lyd. Når du er tilkoblet, åpner du systemmenyen en dTildel det optiske lydsignalet til en knapp på fjernkontrollen. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se tildele den optiske digitale lydinngangen.

Gjenopprett systemet til fabrikkinnstillingene, og start konfigureringsprosessen på nytt.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se tilbakestille produktet.

Det kan hende at SoundTouch trådløs adapter trenger service.

Hvis trinnene som følger, ikke løser problemet, kan det hende at SoundTouch trådløs adapter trenger service. Følg koblingen for å få mer informasjon om hvordan du utfører service på produktet. Avhengig av produkt og region, vil du bli gitt et kontaktnummer eller muligheten til å konfigurere tjenesten online.

Klikk her for å starte tjenesten

Det kan hende at produktet trenger service.

Hvis trinnene som følger, ikke løser problemet, kan det hende at produktet trenger service. Følg koblingen for å få mer informasjon om hvordan du utfører service på produktet. Avhengig av produkt og region, vil du bli gitt et kontaktnummer eller muligheten til å konfigurere tjenesten online.

Klikk her for å starte tjenesten