Bose Portable Smart Speaker

Selges fra 2019 – nåværende pris

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Batteriet lades ikke

Hvis produktet er koblet til lading, men batterinivået øker, eller hvis produktet ikke angir at batteriet lades:

Hvis du bruker en annen lader enn den som fulgte med høyttaleren, må du kontrollere om USB-laderen oppfyller strømbehovet for høyttaleren.

På USB-laderen skal det være liten tekst som angir spenningen og strømutgangen – målt i ampere (A) eller milliampere (mA) – i laderen. Denne forsterkerklassifiseringen varierer etter lader, inkludert de som er laget for andre Bose-produkter. Her er noen ting å vite:
  • Høyttaleren ble levert med en lader på 3 A (3,000 mA)
  • Ladere med en strømutgang lavere enn 3 A vil lade produktet langsommere
  • Noen ladere med lav strømutgang kan ikke lade høyttaleren i det hele tatt
  • Sørg for å bruke en sikkerhetsbyrå-godkjent strømforsyning som oppfyller lokale krav til sikkerhetsbyrået (dvs. UL, CSA, VDE, CCC, ETC.)

Koble høyttaleren til strøm, og la den lade.

Hvis batteriet i høyttaleren er helt utladet, må det kanskje lades i en periode før det kan slå seg på igjen. Tiden avhenger av laderen som brukes:
  • 3 A ladere (som den som følger med høyttaleren) tar omtrent to minutter
  • 1–2 A ladere tar ca. 25 til 35 minutter
  • 0.5 En ladere tar omtrent en time
  • Hvis høyttaleren ikke er oppdatert, kan det ta flere timer å lade høyttaleren ved hjelp av en lavstrømlader
På batteristrøm går høyttaleren i standby-modus etter 20 minutter uten aktivitet for å spare batteriets levetid. I standbymodus lyser strømlampen svakt hvitt. Hvis Alexa eller Google Assistant er koblet til høyttaleren, fortsetter den å lytte etter taleforespørsler i standby-modus. Denne modusen bruker en liten mengde strøm og kan til slutt tømme batteriet hvis høyttaleren ikke er koblet til på nytt for å lade det opp igjen.

Når du er ferdig med å lytte til høyttaleren, trykker  du på og holder nede av/på-knappen i to sekunder for å slå høyttaleren helt av og spare den gjenværende batterilevetiden. Høyttaleren vises ikke i Bose Music-appen når den er slått av.

Hvis høyttaleren kunne slås på etter at den er koblet til strøm i en time, må du oppdatere høyttaleren.

En oppdatering ble utgitt i slutten av januar 2022 for å redusere mengden ladetid som trengs for å slå på høyttaleren. Kontroller fastvareversjonen til høyttaleren. Hvis den ikke kjører versjon 10.0.18 eller nyere, må du oppdatere høyttaleren. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se kontrollere programvaren eller fastvareversjonen og oppdatere programvaren eller fastvaren til produktet.

Koble fra og koble til igjen ladekabelen i begge ender.

Koble fra begge endene av USB-kabelen, og koble deretter begge endene for å sikre at de er ordentlig koblet til høyttaleren og USB-strømkilden.

Tilbakestille produktet ditt.

På samme måte som å starte en smarttelefon på nytt, kan det hende at produktet må tilbakestilles i noen tilfeller for å rette opp mindre problemer. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se tilbakestille produktet.

Prøv en annen lader.

Ladetiden kan variere avhengig av laderen. Ladere med høyere læreplaner lader vanligvis raskere enn de med lavere aldersgrense. Laderne fører vanligvis opp en strømverdi på labe lin Amps (A) eller milliampere (mA). En strømverdi på 1 A / 1000 m AOR høyere anbefales.

Hvis du bruker ladestasjonen:

Prøv dette:

Det kan hende at produktet trenger service.

Hvis trinnene som følger, ikke løser problemet, kan det hende at produktet trenger service. Følg koblingen nedenfor for å få mer informasjon om hvordan du utfører service på produktet. Avhengig av produkt og region, vil du bli gitt et kontaktnummer eller muligheten til å konfigurere tjenesten online.

Klikk her for å starte tjenesten