Sub2 Powered Bass Module

Selges fra 2020 – nåværende pris

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Konfigurere produktet

Lær hvordan du konfigurerer produktet, kobler til komponenter og drar nytte av fordelene ved alle funksjonene.

Konfigurere bassmodulen:

Merknad: USB-porten på systemet brukes bare til systemoppdateringer.

Connectin ga L1 Pro32-system

1. Koble en SubMatch-kabel fra L1 Pro-systemets strømstativ til SUBMATCH IN -porten på bassmodulen. Dette gir både strøm og lyd til bassmodulen
  2. Sett LINJEN I EQ til L1

Koble til al -lohers systemer

1. Koble en strømledning fra STRØMKONTAKTEN på bassmodulen til et strømuttak som fungerer
  2. Koble 1/4-tommers (6,4 mm) eller XLR utgang av mikseren eller lydkilden til LINJEN I 1 jack. Eller, for stereo utganger, koble t obåde LINJEN I 1 og LINJE I 2 knekt
  3. Sett LINJEN I EQ til LPF

Koble til flere høyttalere

SUBMATCH THRU eller LINJE UT knekt kan brukes til å koble til flere høyttalere. En FASE/MØNSTER kontroll er også tilgjengelig for disse oppsett. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Koble flere høyttalere til lydsystemet i sanntid.

Stille inn nivåkontrollen

Drei NIVÅKONTROLLBRYTEREN for å skru opp (med klokken) eller ned (mot klokken) volumet. Når du justerer nivået, indikerer signalindikatoren under knappen om signalet er for høyt eller stille: Grønn betyr at signalet er til stede; rødt betyr at signalet er klipping; av betyr ingen eller lav signa isl tilstede.