Lifestyle® 38 DVD home entertainment system

Selges fra 2004 - 2006

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Kan ikke styre en annen enhet ved hjelp av Bose-fjernkontrollen

Du kan programmere den universelle Bose-fjernkontrollen for å styre en enhet fra et annet merke som er koblet til systemet, for eksempel en TV, en kabelboks eller en Blu-ray-spiller. Hvis du ikke finner en kode for å kontrollere eller kontrollere en enhet fullt ut, kan du prøve følgende:

Kontroller at Bose-systemfjernkontrollen kan styre Bose-systemet.

Hvis fjernkontrollen ikke kontrollerer systemet, kan du se fjernkontrollen er intermitterende eller kontrollerer ikke Bose-produktet.

Kontroller at riktig kilde er valgt.

Noen funksjoner på Bose-fjernkontrollen endres hvis kilden endres. Trykk på knappen for ønsket kilde på fjernkontrollen for å være sikker på at den er i riktig modus for å styre enheten.

Prøv fjernkontrollen som fulgte med enheten du prøver å kontrollere.

Kontroller om den opprinnelige fjernkontrollen for enheten kan styre den. Hvis den ikke kan, kan det være et problem med enheten.

Reset your media center

Sporadiske problemer med produktet kan løses med en tilbakestilling. Det er ikke noe som skal utføres jevnlig.

Tilbakestill den tilkoblede lyd- eller videoenheten.

Elektronikken må kanskje tilbakestilles fra tid til annen – omtrent som å starte datamaskinen på nytt. Koble strømmen fra enheten i 30 sekunder, og vent til den starter opp.

Hvis du ikke bruker en fjernkontroll fra en tredjepart til å kontrollere systemet, slår du av IR-kontrollen på systemmenyen.

Når IR-kontrollen er på, vil ikke systemkonsollen din sende i RCommands (kommandoer) for andre enheter. Slik slår du IR-kontrollinnstillingen av:
  1. Trykk på knappen System på fjernkontrollen
    Tips: Hvis systemmenyen ikke vises på TV-en, må du kontrollere at riktig TV-inngang er valgt
  2. Bla mot høyre for å velge fjernkontrollikon
  3. Bla nedover for å velge IR-kontroll, og trykk deretter på Enter -knappen
  4. Bla opp til ned for å velge av, og trykk deretter på Enter -knappen
  5. Trykk  på Avslutt -knappen for å gå ut av menyen.

Omprogrammer fjernkontrollen.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Programmere fjernkontrollen.

Koble til den medfølgende IR-senderen, og sett den på eller i nærheten av enheten du vil kontrollere.

Siden systemkonsollen, ikke fjernkontrollen, kontrollerer enheten, kan det hende at plasseringen av konsollen hindrer kontroll over enheten. Når du plasserer en IR-sender på enheten, sikrer du imidlertid at fjernkontrollsignalet alltid når enheten. G å nne senderen til IR-senderkontakten på systemkonsollen. Skift deretter ut duén på den flate siden av IR-senderen på eller nær fjernkontrollsensoren på enheten(e) som skal kontrolleres. (Tips: Den eksterne sensoren på enheten er ofte en liten gjennomsiktig plast foran på enheten.)

Kontroller at IR-senderen er riktig koblet til baksiden av systemkonsollen.

Koble IR-senderen fra og til IR-senderkontakten på konsollen. Hvis du bruker den ekstra IR-senderkabelen, kobles begge emitte rcables inn i n oone anothe rto-kjeden sammen , noe som gjør at sa Single plu gto kobles til konsollen. (Tips: Den ekstra kabelen til senderen har en tettere passform og krever et fast trykk for å sikre at den kobles til konsollen.)

Kontroller om enheten du prøver å kontrollere, godtar en IR-kommandoer.

Din Bos esystem styrer enheter via IR (infrarød). Hvis enheten ikke kan godta IR-kommandoer, kan ikke Bose-systemet kontrollere den. Selv om hjemmekinoenheter ofte kontrolleres av IR, finnes det en rekke enheter som er ekontrollet av RF (radiofrekvens) eller Bluetooth®. I tillegg har noen enheter fjernkontrollalternativer i enhetsmenyen, der du kan velge hvordan du vil kontrollere enheten (dvs. Via IR eller RF). Kontroller om enheten du vil kontrollere, godtar IRS-kommandoer eller har relaterte menyinnstillinger.

Tips: Finn den eremote som fulgte med enheten. Jeg fthere er en gjennomskinnelig plast stykke på den øverste enden av fjernkontrollen, den bruker sannsynligvis IR. Hvis du imidlertid dekker det stykket med hånden og fjernkontrollen fremdeles kontrollerer enheten, kan det være i RF- eller Bluetooth-modus.

Enkelte enheter kan bare styres via fjernkontrollen til enheten.

Universelle fjernkontroller, som Bose-fjernkontrollen, kan kontrollere alle eller bare enkelte funksjoner på de onde enhetene som de kan programmeres til å styre . Enkelte enhetsfunksjoner er kanskje bare tilgjengelige med fjernkontrollen som fulgte med enheten.

Det kan hende mediesenteret trenger service.

Hvis trinnene som følger, ikke løser problemet, kan det hende at produktet trenger service. Følg koblingen nedenfor for å få mer informasjon om hvordan du utfører service på produktet. Avhengig av produkt og region, vil du bli gitt et kontaktnummer eller muligheten til å konfigurere tjenesten online.

Klikk her for å starte tjenesten