SoundTouch® Stereo JC Series II Wi-Fi® music system

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Legge til og fjerne sanger fra en spilleliste

Med spillelister kan du tilpasse en musikkkø som skal spilles av når spillelisten er valgt. Finn ut hvordan du oppretter en spilleliste eller sletter spor fra en eksisterende spilleliste.

Administrere Synology DiskStation-spillelister:

Opprette en spilleliste

1. Klikk på Åpne lydstasjon i Synology DiskStation-appen
    Tips: Hvis det ikke vises, laster du ned tilleggspakken for Audio Station

DiskStation packages

2. Klikk spilleliste til venstre

DiskStation playlists

3. Klikk på Opprettpå den øverste linjen, og velg deretter spilleliste på menyen

DiskStation Create menu

4. Skriv inn et navn på spillelisten og sjekk Legg til som delt spilleliste, og klikk deretter på OK. Spillelisten vises deretter i listen over spillelister

DiskStation naming playlist
    DiskStation playlists

Legge til spor i en spilleliste

1. Klikk på Åpne lydstasjon i Synology DiskStation-appen
    Tips: Hvis det ikke vises, laster du ned tilleggspakken for Audio Station

DiskStation packages

2. Klikk Bibliotek til venstre
  3. Merk de ønskede sangene til høyre
  4. Høyreklikk på utvalget, velg Lagre til delt spilleliste, og klikk på spillelisten du vil legge til.

DiskStation playlist options menu
Når SoundTouch-musikkserveren synkroniseres på nytt, finner du den nye spillelisten eller legger til spor ved å navigere til Meny > [NAS-stasjonsnavn] > Musikk > spilleliste > [spilleliste navn].