SoundTouch® Stereo JC Series II Wi-Fi® music system

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Feilkode 4501 vises i SoundTouch-programmet

Denne feilmeldingen kan vises av ulike årsaker. Siden det ikke er relatert til et bestemt problem, kan du prøve generell feilsøking som kan løse en rekke problemer. Her er noen forslag:

Tilbakestille produktet ditt.

På samme måte som å starte en smarttelefon på nytt, kan det hende at produktet må tilbakestilles i noen tilfeller for å rette opp mindre problemer. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se tilbakestille produktet.

Lukk og åpne Bose-appen på nytt.

Lukking av en app varierer etter enhet og operativsystem. Vanlige metoder for mobile enheter vises nedenfor:

På iOS-enheter:
  1. Avhengig av iOS-enheten din, dobbelttrykker du på Hjem -knappen eller sveiper opp fra botto -midtpunktet for å vise aktive sprang
  2. Sveip mot venstre eller høyre for å finne appen du vil lukke
  3. Sveip opp på appen for å lukke den.
På Android-enheter:
  1. Trykk på og hold inne programikonet på startskjermen
  2. Trykk på App info fra popup-vinduet som vises
  3. Trykk på Tvungen stopppå App Info-skjermen.

Prøv å spille av stasjonen ved hjelp av webområdet eller programmet for musikktjenesten.

GE tThe app for musikktjenesten o rgo t oThe Music Service nettsted, og deretter søke etter .  Hvis du ikke finner eller kan spille av stasjonen fra webområdet for musikktjenesten eller -appen, er det et problem med denne stasjonsstrømmen.

Start ruteren på nytt.

Rutersmå kanskje tilbakestilles fra tid til annen – mye som å starte en datamaskin på nytt. Koble strømmen fra ruteren i 30 sekunder, og vent til den starter opp og kobler til. (Merk: Alle enheter som er koblet til Internett, vil bli avbrutt under tilbakestillingen.)

Avinstaller Bose-appen og installer den på nytt.

I tilfelle et problem oppstod med th eapp, avinstallere det fra enheten, laste ned en drreinstall det, og prøv igjen.

Fjern og legg til musikktjenestekontoen på Bose-kontoen på nytt.

Hvis problemet er knyttet til en bestemt tjeneste, kan du prøve å fjerne og legge til tjenesten på nytt. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se fjerne en musikktjeneste fra SoundTouch-kontoen. Når du er fjernet, velger du TJENESTEN på nytt, velger LEGG TIL KONTO og skriver inn kontoinformasjonen.

Prøv å fjerne og legge til systemet på nytt på SoundTouch-kontoen.

Hvis det er et problem med å koble til eller kommunisere med systemet, kan det hjelpe å fjerne det og legge det til på nytt i kontoen. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se fjerne et system fra Bose SoundTouch-tiltrekkingen og   legge til et SoundTouch-system på nettverket i kontoen.