Bose QuietComfort® Earbuds II

Selges fra 2022 - 2024

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Tilbakestille produktet ditt

En tilbakestilling kan starte produktet på nytt, eller den kan bruke lokalt lagrede produktinnstillinger, for eksempel sammenkoblede enhetslister. Finn ut hvilket alternativ som er tilgjengelig for å tilbakestille produktet.

Tilbakestille produktet:

VIKTIG: Hvis forrige feilsøking ikke løser problemet, kan du prøve å tilbakestille produktet.
Følg disse instruksjonene i følgende rekkefølge:

Fjern Bose Music-appen:

1. Åpne Bose Music AP og trykk på «konto»-ikonet i det øverste høyre hjørnet.
  2. Velg Behandle produkter.
  3. Trykk på Rediger.
  4. Velg Bose QC-øreproppene II.
  5. Trykk på Slett.
  6. Trykk  på Fjern på følgende skjerm.
  7. Lukk Bose Music-appen

Fjern telefonens Bluetooth-historikk:

1. Gå til telefonens Bluetooth-innstillingsmeny
  2. Clea rall nevner Bose  QC-øreproppene II fra listen over Bluetooth-enheter, inkludert enhver duplisering med Le i navnet. Clearing kan variere fra enhet til enhet. Se etter «Fjern», «Unpair» eller «glem».

Fjern ou tproduktets  Bluetooth-paringsliste og koble til Bose Music App på nytt:

1. Koble ladeetuiet til en USB-vegglader (ikke en datamaskin eller bærbar datamaskin).
  2. Plac ebbegge øreproppene i vesken. Hold lokket åpent. Øreproppene lyser u pwhen buds er satt inn i tilfelle. Hvis LED-lampen ikke lyser, trykker du ned på øreproppene for å gjøre en  solid tilkobling med ladeboltene
  3. Når etuiet er åpent og øreproppene er inne, trykker du på og holder inne Bluetooth -knappen på baksiden av etuiet i 30 sekunder (øreproppene lyser blått mens du holder nede knappen ). Deretter lyser Estatus -lyset hvitt  2 ganger, blunker sakte blått, og slår seg deretter av.
  4. Slipp knappen. Øreproppstatusklare blinker hvitt 5 ganger, og blinker sakte blått. Produktet er nå i paringsmodus og klar til å kobles til.
  5. Åpne Bose Music-APPEN og følg instruksjonene  på skjermen for å koble  til Bose QC-øreproppene II.