Bose SoundLink Color Bluetooth® Speaker II

Selges fra 1970 - 2023

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Batteriet lader ikke høyttaleren

Hvis produktet er koblet til for å lade, men batterinivået øker ikke, eller produktet indikerer ikke at batteriet lades:

Oppdater SoundLink Color II-høyttaleren med en datamaskin.

Bose har identifisert en programvarefeil som finnes i en tidligere programvareversjon av SoundLink Color II. Denne feilen hindrer høyttaleren i å slå på eller lade når batteriet når en dypt utladet tilstand. Programvareversjon 4.0.1 er distribuert for å korrigere feilen og lar SoundLink Color II lade og slå på selv om den ikke gjør det for øyeblikket.

Gå til btu.Bose.com, last ned Bose Updater-programmet, og følg instruksjonene for å oppdatere høyttaleren.

Viktig: Når oppdateringen er fullført, bør produktet gi noen LED-tilbakemelding. La høyttaleren lade 100 % før du bruker den.

Hvordan lader du høyttaleren?

Vegguttak

Datamaskin-USB eller annen USB-strømkilde