Bose Noise Cancelling Headphones 700 UC

Selges fra 2024 – nåværende pris

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Aktivere og kontrollere taleassistenten

Microsoft Teams-knappen fungerer bare når den er koblet til Bose USB Link. Når den kobles fra, har ikke knappen noen funksjonalitet. Denne innstillingen kan imidlertid endres for å også bruke taleassistent.

Kontrollere Microsoft Teams og Voice Assistant

Microsoft Teams-knappefunksjoner

• Trykk på Microsoft Teams-butto nfor å få Teams-programmet i fokus på en Windows P Cor t oopen Microsoft Teams-appen på en Mac
  • Trykk på Microsoft Teams-knappen når du mottar et Microsoft Teams-varsel, og du vil bli sendt til den aktuelle delen av appen
Disse funksjonene fungerer bare når de er koblet til Bose USB Link. Når den kobles fra, har ikke knappen noen funksjonalitet. Dette kan imidlertid endres i innstillingene for Bose Music-appen.

Aktivere og kontrollere taleassistenten

1. Gjør sur edu er koblet til Bose USB-koblingen, og åpne deretter Bose Music-appen.
  2. Velg hodetelefonene på siden Min Bose
  3. Trykk på Innstillinger (tannhjulikonet i øvre høyre hjørne)
  4. Bla ned til Tilbehør, og velg Bose USB Link
  5. Velg Kontrollgrupper og taleassistent
Nå når du er koblet til Bose USB Link, vil denne knappen fungere som en teamknapp, og når du er frakoblet, kan du trykke på den for å kalle opp taleassistenten til den mobile enheten.