Bose Noise Cancelling Headphones 700 UC

Selges fra 2024 – nåværende pris

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Bose USB Link gjenkjennes ikke av 2020 MacBook Air- eller MacBook Pro-modeller

Noe USB 2.0-tilbehør er rapportert å ikke fungere med 2020 MacBook Air- og MacBook Pro-modeller.

Dette kan skje t oBose USB Lin kif det sconnecte dto en USB C adapte rwith en MacBook Pro eller MacBook Air. Dongl ecould b ea nunreanerkjent tastatur, til tross for å høre riktig talemelding på headsettet: Koblet til Bose USB Link.

Oppdater Apple-datamaskinen for å løse dette problemet

Oppdatering av datamaskinen til MacOS Catalina 10.15.6 løser dette problemet.