Bose QuietComfort® Earbuds II

Selges fra 2022 - 2024

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Bruke berøringskontroll

Bruk berøringskontroll ved å trykke på eller sveipe over berøringsflaten på en av øreproppene. Med berøringskontroll kan du spille av / sette lyd på pause, endre volumet, utføre grunnleggende anropsfunksjoner, justere støyreduksjon (bare støyreduserende ørepropper) og bruke en snarvei.

Om berøringsflaten

Berøringsflaten er på yttersiden av begge øreproppene. Den styrer medieavspilling, volum, telefonsamtaler, støyreduksjon og snarveien.

Medieavspilling og volumkontroll

Control Action Touch Surface
Spill av/pause Trykk på en ørepropp
Øk volumet sveip opp på en ørepropp
Reduser volumet sveip ned på en ørepropp
Hopp til neste spor Dobbelttrykk på en ørepropp
Gå til forrige spor Trippel-trykk på en ørepropp

Telefonsamtaler

Control Action Touch Surface
Svare på et anrop Trykk på en ørepropp
Avslutt/Avvis et anrop Dobbelttrykk på en ørepropp
Besvare en annen innkommende samtale og sette den aktive samtalen på vent Trykk på en ørepropp Trykk på en ørepropp
Avslå et nytt innkommende anrop og hold deg på gjeldende anrop dobbelttrykk på en ørepropp

Talekontroll for mobilenhet
Du kan stille inn en snarvei for få tilgang til stemmestyring for mobilenheten med øreproppene. Mikrofonen på øreproppene fungerer som en forlengelse av mikrofonen på mobilenheten.
MERKNAD: Hvis du vil ha tilgang til talestyring for mobile enheter ved hjelp av øreproppene, må den angis som en snarvei.

Control Action Touch Surface
Få tilgang til talestyring for mobile enheter Berør og hold en ørepropp til du hører en tone. Slipp, og si deretter forespørselen
Stopp stemmestyring for mobilenhet Trykk på en ørepropp