Bose Noise Cancelling Headphones 700 UC

Selges fra 2024 – nåværende pris

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Bruke Spotify-trykk

Gjør tilkoblingen til verden rundt deg dypere med Spotify. Få enkelt lyden du vil ha – og trenger – på et øyeblikk med et trykk og hold nede på den høyre øreklokken.

Bruke Spotify One Touch

Krav:

• Hvis du vil se funksjonen som et Snarvei-alternativ i appen, må brukerne ha følgende:
    • IOS Headphone sfirmware 1.8.2 og app versjon 4.2.3 og nyere
    • Android app versjon 4.4.4 og oppover

• Mus thave den nyeste Spotify app installert (Premium eller gratis)
  • Mus tbe logget inn på Spotify-appen

Bruke ettrykksfunksjonen

• Trykk på og hold nede Eight earcup for å starte Spotify
  •  Trykk på og hold nede for å hoppe til den neste anbefalte spillelisten

Du kan oppleve  anegativ tone hvis:
  • YO udo har ikke den nyeste Spotify-appen installert
  • Header bare koblet til en ikke-telefon enhet (iPad, laptop, se, etc)
  • YO uare ikke logget inn på Spotify-appen
  • Lukk appen under en økt (hvis du åpner appen på nytt eller slår på hodesettet igjen)
  • Du rphon eis ikke koblet til hodetelefonene