Bose Noise Cancelling Headphones 700 UC

Selges fra 2024 – nåværende pris

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Bruke Utjevner-innstillingene

Finjuster lyden med equalizer-innstillingene i Bose-appen.

Slik bruker du Equalizer-innstillingene:

Gå til produktets startskjerm i Bose-appen, og trykk på snarveisknappen "EQ" ...

Eller gå til Innstillinger-skjermen og velg Equalization (Equalization).

På skjermbildet Equalization finner du følgende:
Flat EQ - Ingen ekstra utjevning
Bassforsterking – klikk på bassforsterking for å øke bassnivået

Bass redusering - klikk Bass redusering for å redusere bassnivået

Diskant Boost - Klikk på diskant Boost for å øke diskant-nivået
Treble Reducer - klikk Treble Reducer for å redusere diskant nivå
Custom EQ - Tilpass dine egne EQ-innstillinger

Disse funksjonene ble lagt til QC-øreproppene i Bose Music App-versjonene:
  • IOS: 5.0.2
  • Android 5.0.1