Bose Smart Soundbar 300

Selges fra 2020 – nåværende pris

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Konfigurere Voice4Video

Når Amazon Alexa (der det er tilgjengelig) er koblet til Bose Music-kontoen din, vil Voice4Video-alternativet appellere til rin Innstillinger-menyen i Bose Music-appen. Når du har fullført followin -trinnene, kan du slå på og kontrollere TV-en, kabelen eller satellittboksen med stemmen.

Under den første konfigureringen kan du fortsette med prosessen for å konfigurere Alexa til å endre kanaler på en kabel- eller satellittboks, og endre TV-inngangen etter behov.

Når Alexa er koblet til Bose Music-kontoen, kan Alexa konfigureres til å styre en kabel eller satellitt som er koblet til TV-en. Følg appinstruksjonene for å angi TV-inngangen. Kabelen/satellittboksen er koblet til, postnummeret og TV-leverandøren.

Hvis du vil konfigurere Alexa til å kontrollere andre enheter etter den første konfigureringen, trykker du på Innstillinger -ikonet icon, Velg Alexa Voice Assistant, trykk på Devices, velg Konfigurer en TV, og følg deretter appinstruksjonene.

Her er skjermbildene du vil se under oppsett: