Bose® Solo 15 TV sound system

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Endre lydkilder

Produktet har en lydinngang for å tilpasse tilkoblingen til en annen enhet. Finn ut hvordan du bytter innganger på produktet for å høre de forskjellige lydkildene du har koblet til.

Hvis du vil velge en tilkoblet analog enhet, holder du nede den blå knappen på fjernkontrollen.

Muligheten til å manuelt velge den analoge inngangen er bare tilgjengelig på systemer med oppdatert programvare. Denne funksjonen var ment å integrere Bose Bluetooth®-lydadapteren med tilbehør. Hvis denne instruksjonen sdo ikke fungerer, kan du se oppdatere programvaren eller fastvaren til produktet.

Merknad: Systemet velger automatisk tilkoblede enheter i denne rekkefølgen: Optisk, digital koaksial, analog. For eksempel, hvis en koaksial og optisk kilde er både tilkoblet og på, vil optisk bli hørt). Noen enheter sender alltid signal fra den digitale utgangen til tross for volumnivået eller strømtilstanden, noe som kan hindre at systemet automatisk bytter til den analoge inngangen, siden den ser den digitale kilden som aktiv. I slike tilfeller kan du bytte manuelt.

Slik bytter du manuelt til den analoge inngangen:

Merknad: For Solo 10-systemer er RC-PWSII universell fjernkontroll nødvendig.
  1. På fjernkontrollen trykker du på og holder nede den blå knappen
  2. Hvis du vil slå av den analoge inngangen og gå tilbake til normal drift, trykker du på og holder nede den blå knappen igjen