SoundTouch 10 wireless speaker

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Endre lydkilder

Produktet har en lydinngang for å tilpasse tilkoblingen til en annen enhet. Finn ut hvordan du bytter innganger på produktet for å høre de forskjellige lydkildene du har koblet til.

Endre lydkilder.

Slik lytter du til SoundTouch-forhåndsinnstillinger:
  • Bruke systemknappene / fjernkontrollen: Når forhåndsinnstillingene er angitt ved hjelp av appen, trykker du på et forhåndsinnstilt nummer på knappeputen eller på fjernkontrollen for å spille av den forhåndsinnstilte innstillingen. Hvis du vil ha informasjon om hvordan du bruker forhåndsinnstillinger, kan du se stille inn og bruke forhåndsinnstillinger og favorittinnhold.
  • Bruke SoundTouch-appen: Trykk på en forhåndsinnstilling i listen over forhåndsinnstillinger for å spille den av.
Slik lytter du til en Bluetooth® eller en enhet som er koblet til AUX-inngangen:
Trykk på Bluetooth/AUX-knappen, og den sist brukte inngangen (Bluetooth eller AUX) velges med det første tastettrykket. Trykk på en gang til for å velge den andre inngangen.

Bruk SoundTouch-appen.

1. Trykk på systemnavnet nederst i appen for å åpne systempanelet

App with system name

2. Under systemikonet og navnet velger du ønsket enhetskilde (Merk: Bare kilder som er tilgjengelige på systemet med vises, dvs. SoundTouch, Bluetooth®, AUX)

Source selections