Bose Lifestyle SoundTouch 235 entertainment system

Selges fra 2015 - 2016

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Ikke noe bilde fra en tilkoblet videoenhet

Hvis en videoenhet (dvs. Kabelboks, Blu-ray-spiller, spillsystem osv.) som er koblet til systemet ditt, viser ikke et bilde på TV-en. Prøv følgende:

Kontroller at TV-en er på, og at riktig inngang er valgt.

Noen TV-er har en funksjon der valg av inngang kan slås av eller skjules fra menyen på skjermen. Hvis du trenger hjelp til å endre TV-innganger og aktivere TV-innganger, kan du se brukerveiledningen for TV-apparatet.

Kontroller at riktig lydkilde er valgt.

Flere lydkilder er tilgjengelige på systemet ditt. Kontroller at du har valgt riktig ringetone. Hvis for eksempel lydenheten du vil høre, er koblet til aux-inngangen, må du kontrollere at inngangen er valgt.

Tilbakestill den tilkoblede lyd- eller videoenheten.

Elektronikken må kanskje tilbakestilles fra tid til annen – omtrent som å starte datamaskinen på nytt. Koble strømmen fra enheten i 30 sekunder, og vent til den starter opp.

Kontroller om enheten er tilgjengelig i kildelisten.

Trykk på knappen Source på fjernkontrollen for å vise listen over enheter som er konfigurert for bruk med systemet. Hvis listen ikke inneholder enheten, kan du se Koble andre enheter til systemet.

Kontroller at kilden er merket på riktig måte.

En kilde kan ha blitt mismerket under installeringen. Kontroller at kilden du vil vise, er valgt. På fjernkontrollen trykker du på Source for å se den valgte kilden

Tilbakestill HDMI-tilkoblingen ved å tilbakestille begge enhetene og kablene som er koblet til mellom dem.

1. Slå av Bose-systemet, kildeenheten og TV-en.
  2. Koble fra Bose-systemet, kildeenheten og TVen.
  3. Koble fra to HDMI-kabler i begge ender, og sett dem på plass igjen i sikre tilkoblinger.
  4. Koble kildeenheten,  T Vand Bose-systemet til strøm.
  5. Slå på TV-en n kildeenheten.
  6. Når TVen og kildeenheten er ferdig med å starte opp, slår du på Bose-systemet.
Trinnene kan løse problemer på grunn av en rekke årsaker. TV-en og kildeenheten kan ha lagret misinformasjon som mottas via HDMI-kabelen.  Denne prosedyre -prosedyren viser til minnet om disse dataene.

I menyen til den tilkoblede enheten kan du prøve å deaktivere HDMI-CEC.

CEC (Consumer Electronics Control) gjør det mulig for enheter å sende kontrollinformasjon (f.eks. Strøm, inngangsveksling, fjernkontroll osv.) frem og tilbake over HDMI. CEC-implementering og -funksjoner kan variere blant ulike merker, noe som kan føre til ulike kontrollproblemer. Prøv å deaktivere CEC i menyen til den tilkoblede enheten, og prøv deretter på nytt. Avhengig av merket kan CEC merkes forskjellig på enhetsmenyen. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se navnene som brukes av forskjellige merker for CEC.

Hvilken enhet brukes?

Dekoder

Dokket iPod

DVD- eller Blu-ray-spiller

DVR

Spillkonsoll

Satellittmottaker

Videospiller eller DVD-opptaker

Annen tilkoblet videoenhet