Lifestyle® 38 series IV DVD home entertainment system

Selges fra 2007 - 2009

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Angi utvidelsesprotokoll

Alternativet Expansion Protocol i systemmenyen er ment for systemer som er lenket til andre Bose-utvidelsessystemer i hele hjemmet. Denne innstillingen hjelper systemet med å kommunisere med utvidelsessoner ved å fortelle om sonene er eldre eldre produkter eller nyere Bose LINK-produkter.

Juster innstillingen for utvidelsesprotokoll.

1. Slå på systemet og TV-en
  2. Trykk på System -knappen på fjernkontrollen
    Tips: Hvis systemmenyen ikke vises på TV-en, må du kontrollere at riktig TV-inngang er valgt
  3. Velg Audio -ikonet ved hjelp av pilknappene på fjernkontrollen
  4. Rull ned for å velge utvidelsesprotokoll
  5. Trykk på høyre menfor å velge gjeldende innstilling
  6. Bruk opp - og ned -knappen for å velge Bose lin kor Legacy
  7. Trykk på Avslutt -knappen for å gå ut av menyen
  8. Slå av systemet i 30 sekunder t osave endringene.