ProFlight Aviation Headset

Selges fra 2018 – nåværende pris

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Statisk støy i begge øreklokkene

Hvis hodetelefonene uventet lager statiske lyder eller sprakende lyder fra begge sider av hodesettet, kan du prøve følgende:

Finn ut om det er gjort nye endringer på hodesettet eller flyet.

Hvis endringer eller modifiseringer har blitt gjort gale eto enten på hodesettet eller flyet, må du se på om disse endringene uventet kan ha forårsaket dette problemet.

Koble hodesettet til en annen panelkontakt, eller til et annet luftfartøy hvis det er mulig.

Ikke-TSO-utstyr, slitte kontakter/løse kontakter eller ikke-kablede jekker (dvs. omvendt stereo eller mikrofon/jordingsledninger) i flyet kan forårsake problemer. Hvis det er tilgjengelig, kan du prøve å koble til headsettet til en annen kontakt i flyet eller til en annen kontakt i et separat fly. Hvis hodetelefonene fungerer som de skal når de er koblet til et annet sted, er det et problem med panelkontakten eller ledningen til kontakten.

Koble til et annet hodesett.

Hvis det er tilgjengelig, kobler du et annet hodesett til flyet for å finne ut om problemet er knyttet til panelet for fly eller innstillingene for dette.

For 6-pinners monterte tilkoblinger for luftfartøy må du kontrollere tilstanden til støpselet på hodetelefonen og jekken på flyet.

Kontroller om det er smuss i kontakten på luftfartøyet, og kontroller om noen av pinnene på den andre siden er feilsinte i kontakten på hodetelefonene.

Merknad: Hvis flyet har en jekk for en eldre modell Bose AH Xheadsett som wa swed å gi mono lyd til høyre ørekopp,  må jac kwird-dsiden elektronisk sin den nyere A20 kabelen er forskjellig.

Se etter forstyrrelser som kan forårsake uønsket støy.

Mens støyen er til stede, beveger du deg sakte eller vrir hodet bort fra kilder til forstyrrelser Som vindusvarme, antenner, strømledninger, etc. Hvis støyen er mer merkbar når du kommer nærmere en enhet eller område i flyet, er det relatert til interferens fra den enheten eller området. I som ecases, reposisjonering Eve njus ta noen inches kan hjelpe. (Tips: Hodesettet kan om nødvendig brukes i passiv modus – slått av uten støyreduksjon – for å unngå forstyrrelser).

If your powering your headset from a 5-pin XLR connection on the aircraft, disable the Auto-On feature of your headset.

To resolve this:
  1.
  2. If installed, remove the batteries to access the headset option switches
  3.
  4.
Merknad:

Sett inn nye alkaliske batterier med dobbel A.

Ta batteriene ut av produktet, og sett inn nye batterier. Kontroller at merkene + og  på batteriene stemmer med merkingen i batterirommet. (Merk: Vi anbefaler ikke å bruke oppladbare batterier. Bruk alkaliske batterier når det er mulig.)

Finn ut om problemet oppstår når headsettet er slått av.

Hodesettet fungerer i passiv modus (slås av uten støyreduksjon). Hvis det oppstår en eissu mens headsettet er slått av, problemet jeg beslektet t osignal comin gbeing mottatt b ythe headset fra flypanelet (dvs. tilkoblingene, ledningene eller interferensen).

Finn ut om tonen i støyen endres når du trykker på kontrollpanelet for sonics.

Hvis tonen endres når avionikkpanelet eller et annet område i planet berøres, kan det være et jordingsproblem med luftfartøyet eller intercomforbindelsene og tilhørende kabling.

Det kan hende at produktet trenger service.

Hvis trinnene som følger, ikke løser problemet, kan det hende at produktet trenger service. Følg koblingen nedenfor for å få mer informasjon om hvordan du utfører service på produktet. Avhengig av produkt og region, vil du bli gitt et kontaktnummer eller muligheten til å konfigurere tjenesten online.

Klikk her for å starte tjenesten