SoundSport® in-ear headphones – Apple-enheter

Selges fra 2015 - 2015

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Svare på eller avslutte en telefonsamtale

Bose-produktet kan svare på, avslutte og styre telefonrelaterte funksjoner. Dette gjør det enkelt å ta telefonsamtaler uten å bruke kontrollene på mobilenheten.

Kontroller at svar/slutt-knappen er trykket inn i midten og ikke i off-akse.

Call Related Functions
Bruk av tiltak
Svar på et anrop Trykk og slipp
Avslutt et anrop Trykk og slipp
Avvise et innkommende anrop Trykk på og hold nede i to sekunder og slipp opp
Bytt til en innkommende eller en samtale på vent, og sett den gjeldende samtalen på vent Trykk og slipp for å bytte til en innkommende samtale. Trykk inn og slipp opp igjen for å bytte tilbake til den første samtalen
Bytt til en innkommende eller en samtale på vent, og avslutt gjeldende samtale Trykk, hold nede i to sekunder og slipp
Bruk talestyring Trykk på og hold nede Svar-/Avslutt-knappen. Se telefonens brukerhåndbok for informasjon om kompatibilitet og bruk denne funksjonen

Media Playback Functions
Bruk av tiltak
Spill av eller sett en sang eller video på pause Trykk og slipp
Hopp til neste sang eller kapittel Trykk og slipp to ganger raskt
Rask spoling forover Trykk og slipp opp to ganger, og hold inne den andre trykk på
Gå til forrige sang eller kapittel Trykk på og slipp tre ganger raskt
Merknad: Funksjonen støttes ikke på alle Android-enheter
Spol tilbake Trykk og slipp tre ganger raskt, og hold nede tredje trykk
Merknad: Funksjonen støttes ikke på alle Android-enheter

Merknad: Svarknappen inneholder også mikrofon- og volumknappene.