ProFlight Aviation Headset

Selges fra 2018 – nåværende pris

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Støyundertrykking fungerer ikke

Kombinasjonen av både aktiv og passiv støyreduksjonsteknologi i hodetelefonene er utformet for å blokkere ut de fleste lyder, men blokkerer kanskje ikke alt. Du hører kanskje fortsatt høyere lyder som sirener og til og med menneskestemmer, selv om volumet av disse lydene bør reduseres dramatisk. Hvis du føler at du ikke bruker hodetelefonene til å redusere støy, kan du prøve her noen få trinn.

Finn ut om det er gjort nye endringer på hodesettet eller flyet.

Hvis endringer eller modifiseringer har blitt gjort gale eto enten på hodesettet eller flyet, må du se på om disse endringene uventet kan ha forårsaket dette problemet.

Fastslå om luftfartøyet er under trykk eller uten trykk.

Dette hodesettet anbefales til bruk i trykkluft. Mer bråkete fly (dvs. de fleste helikoptre og luftfartøy uten trykk) kan føre til dårlig eller redusert støyundertrykking ettersom hodetelefonene ikke er utformet for å håndtere de tilhørende lydtrykksnivåene.

Kontroller om problemet bare oppstår i en viss høyde.

I fly som ikke er under trykk, reduseres effektiviteten av støyundertrykking etter hvert som alititude øker. Det kan også hende at hodetelefonene lager en hvining soun din thes -e-er. Hvis du vil ha informasjon o nMaksimum høyde over havet for full støyreduksjon, kan du se spesifikasjonene for hodetelefonene.

Unngå å trykke gjentatte ganger på av/på-knappen når du prøver å slå hodesettet av eller på.

Det kan ta opptil 6 sekunder å slå hodesettet av eller på. Hvert trykk på av/på-knappen vil føre til at hodesettet bruker lengre tid på å fullføre den ønskede handlingen.

Se om av/på-lampen lyser på hodesettets kontrollmodul.

LED-lampen på kontrollmodulen skal lyse når den slås på. Trykk én gang på av/på-knappen for å slå av nhodesettet, og se om lyset lyser. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se forstå statuslamper for LED-indikator og informasjon.

Hvis du noen gang har koblet fra mikrofonkabelen fra headsettet, kobler du den fra igjen og ser etter rusk eller skade på kontaktene.

Kontroller at kontaktene på kabelen og på hodesettet er både fri for rusk (smuss, lo, støv osv.) eller skade, noe som kan hindre at det er riktig tilkobling. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se sette på eller flytte mikrofonen på hodesettet.

Sett inn hodetelefonkabelen i panelet for fly på nytt.

1. Koble fra den nedre kabelen der den festes til panelet
  2. Kontroller koblingene for skader eller rusk, og fjern eventuelt smuss. Hvis koblingene er skadet, kan det hende at de må skiftes ut
  3. Koble den nedkabelen til panelet på nytt
Merknad: Du hører vanligvis et klikk eller en smellelyd når du kobler til og fra kontakten. Denne støyen bekrefter at hodesettet mottar lyd.

Sørg for at du bruker riktig størrelse på ørespissen for å sikre riktig og sikker passform.

Hvis du bruker en ørespiss som er for stor eller liten for øret , vil det påvirke lydkvaliteten og støydempingen.

Kontroller at du bruker StayHear+-ørepropper.

Disse hodetelefonene er utviklet spesielt for oss med StayHear+-ørepropper. Bruk av andre ørepropper, inkludert originale StayHear-tips, vil føre til lav lyd, dårlig lydkvalitet og/eller redusert støyreduksjon.

StayHear+-tipsene dine bør se slik ut:

stayhear plus tips

Kontroller at åpningene til hodetelefonene er rene og fri for smuss.

Kontroller om det er blokkeringer i gittergitteret for hodetelefonene og hodetelefonåpningen. Mye rusk kan føre til lav lyd, dårlig lydkvalitet eller manglende lydkanaler.

Sett inn nye alkaliske batterier med dobbel A.

Ta batteriene ut av produktet, og sett inn nye batterier. Kontroller at merkene + og  på batteriene stemmer med merkingen i batterirommet. (Merk: Vi anbefaler ikke å bruke oppladbare batterier. Bruk alkaliske batterier når det er mulig.)

Skift batteriene.

Ta batteriene ut av produktet, og sett inn nye batterier. Kontroller at merkene + og  på batteriene stemmer med merkingen i batterirommet. (Merk: Vi anbefaler ikke å bruke oppladbare batterier. Bruk alkaliske batterier når det er mulig.)

Koble til et annet hodesett.

Hvis det er tilgjengelig, kobler du et annet hodesett til flyet for å finne ut om problemet er knyttet til panelet for fly eller innstillingene for dette.

Det kan hende at dunkabelen trenger service.

Hvis trinnene som følger, ikke løser problemet, kan det hende at nedkabelen trenger service. Følg koblingen for å få mer informasjon om hvordan du utfører service på produktet. Avhengig av produkt og region, vil du bli gitt et kontaktnummer eller muligheten til å konfigurere tjenesten online.

Klikk her for å starte tjenesten

Det kan hende at produktet trenger service.

Hvis trinnene som følger, ikke løser problemet, kan det hende at produktet trenger service. Følg koblingen nedenfor for å få mer informasjon om hvordan du utfører service på produktet. Avhengig av produkt og region, vil du bli gitt et kontaktnummer eller muligheten til å konfigurere tjenesten online.

Klikk her for å starte tjenesten