Lifestyle 550 home entertainment system

Selges fra 2018 - 2021

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Angi av-synkronisering

Med alternativet A/V Sync i systemmenyen kan du justere lydforsinkelsen. Dette kan være nyttig hvis videoen du ser på, ikke ser ut til å spille av synkronisert med den medfølgende lyden.

Juster av Sync-innstillingen.

1. Slå på systemet
  2. På fjernkontrollen trykker du PÅ MER -knappen for å vise flere alternativer på skjermen mot skjerm
  3. Bla opp eller ned for å velge av-innstillinger
  4. Trykk på OK
  5. Velg enhets-av-innstillinger
  6. Velg av-synkronisering
  7. Bla opp eller ned for å velge ønsket lydforsinkelse
  8. Når du er ferdig, venter du 10 sekunder på at den eksterne skjermen skal slås av.