Lifestyle® 525 Series III home entertainment system

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Angi bildevisning

Innstillingen Bildevisning i systemmenyen brukes til å endre størrelsen på den avspilte TV -en. For eksempel, hvis det er barer over og under eller til sidene av bildet, kan du strekke eller Zoo mit for å fylle TV-skjermen.

Juster innstillingen for videoformat.

Denne innstillingen er ikke tilgjengelig hvis du spiller av 3D-video.
  1. Slå på systemet og TV-en
  2. Trykk på Kilde -knappen på fjernkontrollen
  3. Velg kilden du vil justere, og trykk deretter på OK -knappen
  4. Trykk på Image View -knappen (under mer -knappen) for å vise alle tilgjengelige videoformater
  5. Trykk på WBUTTON Image Vie igjen t oscroll through og velg et formatalternativ.