ProFlight Aviation Headset

Selges fra 2018 – nåværende pris

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Brytere for betjening av hodetelefonene i betjeningsmodulen for hodetelefoner

Bryterne i kontrollmodulen på hodesettet lar deg tilpasse visse innstillinger. Dette er nyttig for å skreddersy hodesettet i situasjoner eller fly der du bruker det.

Slik stiller du inn driftsbryterne:

Fjern batteriene (hvis de er installert) fra kontrollmodulen for å få tilgang til driftsbryterne. Så bruker du et lite redskap (dvs. en liten, flat skrutrekker) for å justere bryterne.

Switch Use
RESERVED Denne bryteren har ingen funksjon. Standardinnstillingen ER.
AUTO ON
Denne innstillingen kan ikke slå på hodesettet automatisk når det er strøm i flyet. (Tilgjengelig for modeller med luftfartøy.)
  • Velg (standardinnstilling) for å la hodesett med luftfartøy slås på automatisk
  • Velg AV for å deaktivere at hodetelefonene ikke slår seg på du trykker på og holder nede av/på-knappen på kontrollen modul
AIRCRAFT AUDIO Denne innstillingen angir intercomfølsomheten.
  • Velg NORMAL (standardinnstilling) for normal bruk
  • Velg LO WTO justerer sensitivit med -12 dB.
INTERCOM
dette setin -gkonfigurerer hodetelefonen for bruk med mono- eller stereo-interkomer.
  • Velg MONO (standardinnstilling) hvis flyet har en mono intercoms, så høres det ut hvis det høres ut høres i begge ører
  • Velg STEREO hvis flyet har en intercoms for stereo en annen lyd kan sendes til begge ørene
AUTO OFF
Denne innstillingen kan slå av hodesettet automatisk etter flere minutter eller uten aktivitet.
  • Velg (standardinnstilling) hvis du vil at hodesettet automatisk skal slås av etter tre til ni minutter uten aktivitet
  • Velg AV for å deaktivere at hodetelefonene ikke slår seg av du trykker på og holder nede av/på-knappen på kontrollen modul
TAP CONTROL Denne innstillingen slår   seg av og på for å gjøre det dobbelttrykk på et øre for å redusere støydempingen i det øret.
  • Velg for å dobbelttrykke på en ørepropp for å slå av og på støyundertrykking I det øret mellom lav og innstillingen for Bryter for ANC-kontroll (akustisk støy-reduksjon)
  • Velg AV for å slå av tappefunksjonen