SoundLink® around-ear Bluetooth® headphones

Selges fra 2015 - 2015

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Kan ikke avslutte telefonanrop fra hodetelefoner

Hvis svar/slutt-knappen på Bose-hodetelefonene ikke avslutter telefonsamtalene, kan du prøve følgende:

Det kan hende at knappene på produktet ikke kontrollerer alle programmer.

Produktet er utformet for å kontrollere apper som er innebygd i enheten, for eksempel Android- eller iOS-telefonappen. Det kan hende at knappene på produktet ikke styrer funksjonene til andre tredjepartsprogrammer.

Kontroller at produktet er innenfor 33 meter (10 meter) fra Bluetooth®-enheten.

Bluetooth-rekkevidde er ca. 33' (10 m). Denne rekkevidden kan reduseres med hindringer (dvs. Vegger, dører, lommer, Bluetooth-enheter i nærheten osv.). Prøv å flytte enheten og produktet nærmere hverandre.

Pass på at du trykker på riktig knapp og bare trykker én gang.

Multifunksjonsknappen er den største av knappene øverst på Bluetooth®-modulen. Det må bare trykkes én gang for å svare på eller avslutte et anrop.

Prøv å koble til en annen Bluetooth®-enhet.

Hvis Bose-produktet kan kobles til en annen enhet, fungerer Bluetooth-funksjonaliteten. I slike tilfeller kan problemet være med den første enheten eller innstillingene.