Bose Lifestyle SoundTouch 235 entertainment system

Selges fra 2015 - 2016

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Fjernkontrollen styrer mer enn bare Bose-systemet når du trykker på den

Hvis du trykker på en knapp på fjernkontrollen for å kontrollere Bose-systemet, men andre enheter hvis rommet uventet reagerer på Bose-fjernkontrollen, kan du prøve følgende:

Par Apple-enheten du ikke vil kontrollere, med Bose-systemet til sin egen fjernkontroll.

Hvis en Apple-enhet (for eksempel en Apple TV) er paret med en egen fjernkontroll, ignorerer den alle kommandoene fra en hvilken som helst annen fjernkontroll. Hvis du vil ha informasjon om hvordan du parer en Apple-fjernkontroll til et system, finner du undermenyen ekstern på menyen for innstillinger på enheten.