SoundTouch® 120 home theater system

Selges fra 2014 - 2016

Fant ingenting. Angi et gyldig søk (f.eks. tilkoblingshjelp, ikke noe lyd fra hodetelefoner osv.).

Bluetooth® kobler fra den parede enheten

Hvis Bluetooth-tilkoblingen mellom systemet og en tilkoblet enhet (dvs. Datamaskinen, smarttelefonen eller Bose-programmet) er intermitterende eller forsvinner uventet, prøv følgende:

Kontroller at produktet er innenfor 33 meter (10 meter) fra Bluetooth®-enheten.

Bluetooth-rekkevidde er ca. 33' (10 m). Denne rekkevidden kan reduseres med hindringer (dvs. Vegger, dører, lommer, Bluetooth-enheter i nærheten osv.). Prøv å flytte enheten og produktet nærmere hverandre.

Prøv å flytte Bluetooth®-enheten nærmere produktet.

Bluetooth-rekkevidde er omtrent 33' (10 m); men rekkevidde kan b utdanne b yinterference, lik ewalls, metall, dør sor andre Bluetooth-enheter i området. Kontroller om problemet er løst når Bluetooth-enheten og produktet er i nærheten.

Start Bluetooth®-enheten på nytt.

Elektronikk, for eksempel mobiltelefoner, nettbrett eller datamaskiner, må kanskje tilbakestilles i noen tilfeller for å rette opp mindre problemer. Dette gjøres vanligvis ved å slå av enheten, og deretter slå den på igjen.

Fjern Bose-produktminnet for tidligere tilkoblede Bluetooth®-enheter.

Bose-produktet husker de siste flere enhetene det koblet til t oso det raskt kan koble til dem igjen. I cas ethere i sa nissue med enheten minne, clea rit en dderetter prøve å koble til enheten. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se slette produktminnet for sammenkoblet Bluetooth®-enhetssand  koble til en Bluetooth®-enhet.

Hvis du er koblet til en Windows-datamaskin, må du kontrollere strømstyringsinnstillingen for Bluetooth®-adapteren.

1. På datamaskinen klikker du Start-menyen og begynner typin gDevice Manager
  2. Klikk Enhetsbehandling i søkeresultatene for å åpne det
  3. Klikk på > ved siden av Bluetooth for å utvide den
  4. Høyreklikk på Bluetooth-adapteren, og velg Egenskaper
  5. Klikk på kategorien Strømstyring og fjern merket for Tillat datamaskinen å slå av denne enheten for å spare strøm
  6. Start datamaskinen på nytt, og prøv på nytt.

Koble til en annen Bluetooth®-enhet.

TR yannen Bluetooth-enhet for å finne ut om problemet er knyttet til fastenheten eller innstillingene.