OPPDAG VERDENS BESTE STØYREDUKSJON: QUIETCOMFORT® EARBUDS II MED 90 DAGERS RISIKOFRI PRØVEPERIODE. LES MER

AMAZON ALEXA OG BOSE-PRODUKTER

Merke for innebygd Alexa

Alexa, hvordan kan du gjøre mine Bose-produkter enda bedre?

Ny teknologi introduserer hele tiden for nye måter å samhandle med verden rundt oss på. Taleassistenter som Amazon Alexa kan hjelpe deg med å gjøre hverdagen din enda enklere. Amazon Alexa finnes i en rekke produkter som gjør at stemmen din kan kontrollere produkter som hodetelefoner, høyttalere, TV-er, termostater, lys og til og med bilen din.

Bose Smart Speaker 500 på et nattbord i et soverom

Hvordan fungerer Alexa?

For øyeblikket er Amazon Alexa kompatibel med QC35 II, Headphones 700, Home Speaker 300, Smart Speaker 500, Portable Smart Speaker, Smart Soundbar 300, Soundbar 500 og Smart Soundbar 700. Finn ut hvordan du konfigurerer Amazon Alexa for smarthøyttalere, Headphones 700 og  QC35 headphones II.

Når du har konfigurert Amazon Alexa, kan den gjøre hverdagen din enklere og mer produktiv. Bare si «Alexa» for å snakke med den personlige taleassistenten din. Er du ikke sikker på hvor du skal starte? Les videre for å utforske Alexas verden med smarthøyttalere og hodetelefoner fra Bose.

«Alexa, spill 90-tallspop».

Kontroller musikken din

La oss si at du lager middag etter en lang dag på jobben, og at du vil høre på musikk som hjelper deg med å slappe av. Uten å gå glipp av en eneste rytme (eller et kutt eller en omrøring) kan du ganske enkelt si høyt: «Alexa, spill ettermiddagsspillelisten min» ,så blir Bose Smart Speaker 500 levende og kobler til favorittmusikktjenesten din, slik at kjøkkenet fylles med musikk.

Så enkelt er det faktisk – stemmen din er den ultimate fjernkontrollen. Du kan be Alexa om å spille dine foretrukne artister, sjangere, Internett-radiostasjoner, podkaster eller spillelister. Du kan også gå til neste spor, skru opp volumet med mer. Det gjør det enkelt å lytte til musikk, slik at du kanskje oppdager noe mange andre allerede har oppdaget – du lytter til mer musikk enn noensinne.

«Alexa, ring mamma»

Ring mamma

Finner du ikke telefonen din, men kunne trengt en seriøst prat med moren din akkurat nå? Enten det er for å be om en oppskrift eller for å prate, bare be Alexa om å ringe henne for deg. Vår nyeste programvareoppdatering introduserer en samtalefunksjon som gjør at du kan ringe direkte til smartprodukter fra Bose, Amazon Echo-produkter og hvem som helst i kontaktlisten din fra høyttaleren eller lydplanken din.* Ingen telefon. Ingen hender. Helt gratis. Det er som en walkie-talkie, men så mye bedre. 

Og om moren din slår deg og ringer først. Da kan du også svare de som ringer deg, enten på høyttaleren eller lydplanken. Bare si: «Alexa, svar», og la moren din fortelle deg om hvor fantastisk du er.

*For å ringe produktene må begge parter konfigurere denne funksjonen og være på et Wi-Fi-nettverk.

«Alexa, trenger jeg en paraply i dag?»

Gjør deg klar for dagen

Vi har alle vært der: Du er sent ute til jobb og prøver å bestemme deg for hva du skal ha på deg, og hva du skal ha med deg. Med de smarte Bose-høyttalerne dine, som er kompatible med Alexa, sier du bare «Alexa, hvordan er været?» Du får svar nesten raskere enn du rekker å se ut av vinduet. Vil du være sikker på at du får med deg de siste nyhetene eller resultatet fra gårsdagens kamp? Bare spør Alexa. Det er disse hverdagslige oppgavene som gjør Alexa så nyttig.

Men Alexa er ikke seriøs hele tiden. Hun er også veldig morsom. Du kan be om en vits eller spille spill, som Jeopardy. Enhver forelder vil kunne fortelle deg at Alexa også kan være en livredder. Hun har svar på de mange spørsmålene barna stiller deg hver dag. Hvilken elv er den største? Hvor mange måner har Saturn? Er løver virkelig lik katter? Hvorfor er himmelen blå? Hvis du ikke vet, så trenger du ikke å late som om du vet – bare spør Alexa. Alexa kan også hjelpe hele familien med å slappe av etter en hektisk dag ved å lese en lydbok eller spille en interessant podkast. Kos deg på sofaen og la Alexa gjøre arbeidet.

«Alexa, hva er på kalenderen min i morgen?»

Hold deg til tidsplanen

Vil du sjekke hva du steker i ovnen om 10 minutter? Bare si, «Alexa, angi en timer på 10 minutter.» Har du et møte tidlig i morgen? Bare si, «Alexa, angi en alarm for kl. 06.00.» Alexa gjør enkle hverdagsoppgaver som dette enda enklere. Bare tenk på at du aldri trenger å skrive ut en handleliste eller finne fram telefonen eller datamaskinen for å sjekke om favorittrestauranten din fremdeles er åpen. Det høres kanskje enkelt ut, men det er de enkle tingene som Alexa kan gjøre for deg som virkelig kan forenkle dagen din.

Du finner Alexa i våre Bose Noise Cancelling Headphones 700, i våre QC35 II wireless headphones og i serien vår med smarthøyttalere og lydplanker. Programvareoppdateringer vil kontinuerlig øke Alexas funksjoner etter hvert som de blir tilgjengelige, som flere språkalternativer og flere musikktjenester. Med Alexa er det enklere enn noensinne å få mest mulig ut av Bose-produktene dine. Og hvem liker ikke lyden av det?

Amazon Alexa-kompatible Bose-produkter

  Du har valgt maksimalt antall elementer (4) som kan sammenlignes.   Maksimalt 4 elementer er nådd   Du kan bare sammenligne lignende produkter.   Sammenlign bare lignende produkter.
(0)
Velg 2 til 4 produkter for å sammenligne