NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.

AMAZON ALEXA OG BOSE-PRODUKTER

Merke for innebygd Alexa

Alexa, hvordan kan du gjøre Bose-produktene mine enda bedre?

Ny teknologi introduserer hele tiden nye måter å samhandle med verden rundt oss. Taleassistenter som Amazon Alexa kan hjelpe deg med å gjøre hverdagen din enda enklere. Amazon Alexa finnes i en rekke produkter, som gjør at stemmen din kan styre produkter som hodetelefoner, høyttalere, TV-er, termostater, lys og til og med bilen din.

Bose smarthøyttaler 500 på et nattbord på et soverom

Hvordan fungerer Alexa?

For øyeblikket er Amazon Alexa kompatibel med QC35 II, hodetelefoner 700, hjemmehøyttaler 300, smarthøyttaler 500, Bærbar smarthøyttaler, Smartlydplanke 300, lydplanke 500, og Smartlydplanke 700. Finn ut hvordan du konfigurerer Amazon Alexa for smarthøyttalere, Headphones 700 og  QC35 hodetelefoner II.

Når du har konfigurert Alexa kan den gjøre hverdagen din enklere og mer produktiv. Bare si «Alexa» for å snakke med den personlige taleassistenten din. Er du ikke sikker på hvor du skal starte? Les videre for å utforske Alexas verden med smarthøyttalere og hodetelefoner fra Bose.

«Alexa, spill 90-talls pop.»

Styr musikken din

La oss si at du lager middag etter en lang dag på jobb, og at du gjerne vil høre på musikk som hjelper deg med å slappe av. Uten å gå glipp av en eneste rytme (eller et kutt eller en omrøring) kan du ganske enkelt si høyt: «Alexa, spill ettermiddagsspillelisten min» , så vekkes Bose smarthøyttaler 500 til live, favorittmusikktjenesten din kobles til og kjøkkenet fylles med musikk.

Så enkelt er det faktisk – stemmen din er den ultimate fjernkontrollen. Du kan be Alexa om å spille dine foretrukne artister, sjangere, radiostasjoner på nett, podkaster eller spillelister. Du kan også gå til neste spor, skru opp volumet og mye mer. Det gjør det så enkelt å lytte til musikk at du kanskje oppdager noe mange andre allerede har oppdaget – du lytter til mer musikk enn noensinne.

«Alexa, ring mamma.»

Ring mamma

Finner du ikke telefonen din, men kunne trengt en god prat med moren din akkurat nå? Enten det er for å få en oppskrift eller for å prate, kan du bare be Alexa om å ringe henne for deg. Vår nyeste programvareoppdatering introduserer en samtalefunksjon som gjør at du kan ringe direkte til Bose-smartprodukter, Amazon Echo-produkter og hvem som helst i kontaktlisten, fra høyttaleren eller lydplanken din.* Ingen telefon. Ingen hender. Helt gratis. Det er som en walkie-talkie, bare mye bedre. 

Og om moren din er raskere og ringer deg først. Da kan du også svare på samtaler enten på høyttaleren eller lydplanken. Bare si: «Alexa, svar», og la moren din fortelle deg hvor fantastisk du er.

*For å kunne ringe produkter må begge parter konfigurere denne funksjonen og være tilkoblet Wi-Fi.

«Alexa, trenger jeg en paraply i dag?»

Gjør deg klar for dagen

Vi har alle vært der: Du er sent ute til jobb og prøver å bestemme deg for hva du skal ha på deg, og hva du skal ha med deg. Med Bose smarthøyttaler som er kompatibel med Alexa, kan du bare spørre «Alexa, hvordan er været?». Du får svar nesten raskere enn du rekker å se ut av vinduet. Vil du være sikker på at du får med deg de siste nyhetene eller resultatet fra gårsdagens kamp? Bare spør Alexa. Det er disse hverdagslige oppgavene som gjør Alexa så nyttig.

Men Alexa er ikke seriøs hele tiden. Hun er også veldig morsom. Du kan be om en vits, eller spille spill som Jeopardy. Enhver forelder vil kunne fortelle deg at Alexa også kan være en livredder. Hun har svar på de mange spørsmålene barna stiller deg hver dag. Hvilken elv er den største? Hvor mange måner har Saturn? Er løver virkelig katter? Hvorfor er himmelen blå? Hvis du ikke vet, så trenger du ikke å late som om du vet – bare spør Alexa. Alexa kan også hjelpe hele familien med å slappe av etter en hektisk dag ved å lese en lydbok eller spille av en interessant podkast. Kos deg på sofaen og la Alexa gjøre jobben.

«Alexa, hva er på kalenderen min i morgen?»

Hold deg til tidsplanen

Vil du sjekke det du har i ovnen, om 10 minutter? Bare si «Alexa, angi en timer på 10 minutter». Har du et tidlig møte i morgen? Bare si «Alexa, angi en alarm for kl. 06.00». Alexa gjør enkle hverdagsoppgaver som dette, enda enklere. Tenk at du aldri trenger å skrive ned en handleliste eller finne fram telefonen eller datamaskinen for å sjekke om favorittrestauranten din fremdeles er åpen. Det høres kanskje enkelt ut, men det er de enkle tingene som Alexa kan gjøre for deg, som virkelig kan forenkle dagen din.

Du finner Alexa i Bose Noise Cancelling 700 hodetelefoner, QC35 II trådløse hodetelefoner og i serien med smarthøyttalere og -lydplanker. Programvareoppdateringer vil kontinuerlig gi Alexa flere funksjoner etter hvert som de blir tilgjengelige, for eksempel flere språkalternativer og flere musikktjenester. Med Alexa er det enklere enn noensinne å få mest mulig ut av Bose-produktene dine. Og hvem liker vel ikke lyden av det?

Amazon Alexa-kompatible Bose-produkter

  Du har valgt maksimalt antall elementer (4) som kan sammenlignes.   Maksimalt 4 elementer er nådd   Du kan bare sammenligne lignende produkter.   Sammenlign bare lignende produkter.
(0)
Velg 2 til 4 produkter å sammenligne

Hvordan fungerer Bose-produkter med Alexa?

Mange Bose-produkter har en funksjon som gir brukerne tilgang til Amazons virtuelle assistent, Alexa, via Bose-enhetene deres.

Hvilke Bose-enheter er kompatible med Alexa?

De fleste smarthøyttalere og -lydplanker fra Bose er kompatible med Alexa. Husk å sjekke spesifikk produktinformasjon for Alexa-kompatibilitet.

Hva kan jeg bruke Alexa til på Bose-enheten min?

Med Alexa på Bose-enheten kan du styre musikkavspilling, sjekke været, angi påminnelser og mye mer – kun ved hjelp av stemmen.

Hvilke språk er Alexa tilgjengelig på, på Bose-enheter?

Alexa er tilgjengelig på en rekke språk, avhengig av regionen du befinner deg i.

Kan jeg bruke Alexa til telefonsamtaler på Bose-enheten min?

Ja. Du kan bruke Alexa til håndfrie telefonsamtaler på Bose-enheter som er utstyrt med taleassistent.